6 interioare colorate care pot inspira decorul camerei unei fetiţe

6 interioare colorate care pot inspira decorul camerei unei fetiţe

0

Dacă majoritatea adulţilor se feresc de culori atunci când vine vorba de decoratul casei, preferând de cele mai multe ori scheme cromatice bazate pe culori neutre, nu la fel stau lucrurile în cazul copiilor, pentru care culorile în combinaţii cât mai variate le definesc stilul de amenajare abordat în camera lor. Chiar dacă  decorezi casa după preferinţele tale, lasă copilul să decidă ce anume îşi doreşte în camera lui, ajută-l să combine culorile şi ascultă-i dorinţele.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:


O camera decorată cu tonuri şi nuanţe de roz, galben, violet, portocaliu în combinaţie cu alb, gri sau negru, este indiciul că proprietarul acelei încăperi este o fetiţă. Mobilier roz, accesorii roz, textile roz, temperate de un gri discret, reprezintă varianta aflată în topul listei pentru micile domnişoare.


Combinaţia culorilor primare ( roşu, galben, albastru ) este una plină de energie, potrivindu-se de minune în camera unei fete. Pe un fundal alb ( pereţi, mobilier ), puteţi jongla cu aceste culori la nivelul textilelor, accesoriilor şi corpurilor de iluminat. Nu este greşită nici varianta în care pereţii sunt coloraţi în una din aceste culori. Alegerea vă aparţine şi vă decideţi în funcţie de contrastul pe care doriţi să îl obţineţi.


Culori precum verde şi albastru nu trebuie excluse din camera unei fete. Folosind tonuri deschise ale acestora şi combinându-le cu roz, galben sau violet deschis, creăm un decor feminin şi plin de căldură.

Articol semnat de Flavia Lorena Irimescu, decorator interioare, telefon: 0747666473

Foto: http://www.pinterest.com
Fara comentarii

Lasa un comentariu