Arta de a măsura timpul în diamante veritabile, la prețuri accesibile

Arta de a măsura timpul în diamante veritabile, la prețuri accesibile

0

Simboluri ale iubirii și statutului social, diamantele sunt cele mai faimoase pietre prețioase și au fascinat din cele mai vechi timpuri – grecii din Antichitate considerau că sunt lacrimile zeilor sau bucăți de stele căzătoare. De altfel, cuvântul „diamant” provine din grecescul „adamas”, care înseamnă indestructibil – singurul lucru care poate zgâria un diamant este un alt diamant. Râvnite de orice femeile, diamantele fascinează prin strălucirea și raritatea lor. Christina Diamonds le oferă doamnelor și domnișoarelor care își doresc o bijuterie veritabilă, cu diamante și alte pietre semiprețioase, o colecție unică de ceasuri de damă personalizate, grație unui concept unic în lume – T-bar.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

În 2002, designerul danez Christina Hembo a început să creeze ceasuri elvețiene de lux, cu diamante pure, la un preț accesibil. Christina și-a dat seama rapid că femeile sunt atât de diferite, încât nu s-ar putea regăsi în doar câteva modele. Din acest motiv, designerul a brevetat două sisteme de închidere (T-BAR și discul cadranului), care permit personalizarea completă a ceasului SWISS MADE.

 Anii care au urmat au fost dedicați dezvoltării conceptului de ceas – bijuterie. Datorită atenției la detalii și a calității oferite, Christina Jewelry& Watches a primit onoarea de a crea ceasuri unicate pentru Regina și Prințul Danemarcei.
Fara comentarii

Lasa un comentariu