Aspirator nazal Nosko

Aspirator nazal Nosko

0

ceumed-4

Picture 1 of 1

Congestia nazala, cunoscuta și sub numele de nas infundat, nu este o afecțiune medicala, ci un simptom frecvent intalnit in cazuri de raceala sau gripa. Este caracterizata prin blocarea pasajelor nazale, care se inflameaza și se umfla din cauza excesului de fluide și astfel apar iritațiile. Respirația dificila și o stare crescuta de disconfort este ceea ce da batai de cap parinților, fiind unul dintre cele mai suparatoare și comune simptome la copii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Respirația greoaie pe nas determina copilul sa respire pe gura, ceea ce declanșeaza adesea inroșirea și durerile gatului, uscarea gurii și perturbarea somnului sau a odihnei. In plus, daca bebelușul sufera de congestie nazala in timp ce este alaptat sau hranit cu biberonul, respirația pe gura devine imposibila, iar riscul de a se sufoca crește. Printre principalele masuri pentru desfundarea corectași sigura a nasului bebelușului și pentru asigurarea respirației usoare, sunt: soluția salina, baia cu aburi, umidificatorul de camera. Dar aspiratorul nazal s-a dovedit mereu cel mai sigur ajutor de nadejde pentru parinți și copilașii raciți.

Aspiratorul nazal Nosko se monteazala orice aspirator de casa, regleaza automat puterea de aspirare indiferent de puterea aspiratorului, astfel poate fi folosit chiar și de copii și faciliteaza respirația normal a copilului, fiind extrem de simplu de igienizat dupa utilizare.

De ce Nosko?

  • Acest aspirator nazal se bazeaza pe cea mai eficienta  tehnologie cu vacuum.
  • Indeparteaza cu eficiența și rapid mucusul din cavitatea nazala.
  • Se poate utiliza atat pentru sugari, cat și pentru adulți.
  • Poate fi demontat, fiind astfel extrem de ușor de curațat și de sterilizat.
  • Este certificat BPA FREE, fiind compus din materiale din plastic non-toxice.

Aspiratorul nazal Nosko a fost dezvoltat pentru utilizarea in siguranțala sugari și copii și este recomandat de medicii pediatri si ORL. Se poate desface in 5 piese separate, fiind foarte ușor de curațat și sterilizat. Se poate atașa pe orice aspirator, imbinand eficiența similara aspiratoarelor profesionale din spital cu ușurința in utilizare și curațare superioara altor produse de pe piața.

Nasul curat readuce zambetul fericit pe fața copilului!
Fara comentarii

Lasa un comentariu