BabyNeeds.ro – Prețuri mici de tot pentru bebe de Black Friday

BabyNeeds.ro – Prețuri mici de tot pentru bebe de Black Friday

BabyNeeds.ro este proiectul de suflet al unui cuplu de părinți antreprenori, un magazin online cu articole destinate a susține dezvoltarea bebelușilor în toate etapele de creștere.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Misiunea magazinului este de a oferi o gamă extinsă de produse care să acopere în mod cuprinzător cerințele părinților în materie de varietate, raport calitate-preț, cât și produse premium pentru bugete mai ridicate.

La nivel de bugete, BabyNeeds.ro vine în ajutorul părinților de Black Friday cu reduceri la articole pentru copii între 10% și 30% pentru sute de produse de pe website. Pentru a susține sloganul BabyNeeds – Baby Gets, în perioada promoțiilor de Black Friday, 17-30 noiembrie, în oferta de prețuri mai mici se regăsesc și articolele din colecția specială produsă de BabyNeeds.ro.

“Articolele din colecția BabyNeeds.ro sunt produse în România din materiale de cea mai bună calitate. Motivul pentru care am început să dezvoltăm colecțiile proprii BabyNeeds este de a furniza articole  și accesorii elementare pentru creșterea copiilor români cu produse realizate în țară la standarde internaționale.”

  • Paul Mihalache, fondator BabyNeeds.ro

Lenjerie de pătuț pentru confort termic, colecția BabyNeeds.ro

Părinții proiectului BabyNeeds.ro au creat o colecție proprie de lenjerie pentru pătuțul de bebe  realizată din țesătură de bumbac organic, catifelat și ușor pentru piele. Bineînțeles, alături de lenjerie, colecția cuprinde și pătuțuri din lemn pentru bebe cu laterale culisante sau sertar, proiectate în România și realizate în Polonia.

Pielea unui nou-născut este foarte delicată și grija în alegerea articolelor de îmbrăcăminte, a păturilor sau lenjeriei pentru pătuț trebuie considerată prioritate.

BabyNeeds.ro recomandă bumbacul ca material ideal pentru pielea sensibilă a celui mic. Bumbacul este o țesătură naturală, 100% organică, iar articolele din bumbac sunt moi și nu interacționează aspru cu pielea moale a bebelușului, deoarece materialul nu este alergenic. Țesăturile din bumbac permit o aerare mai bună și vor menține temperatura copilului la nivel optim, deoarece natura textilei îi permite să absoarbă și să îndepărteze ușor umiditatea corpului.

Lenjeria pentru pătuț se potrivește pentru paturile de 120×60 cm și conține 5 piese –

  • Pernă (30×40 L) cu proprietăți antialergice și antiacarieni,
  • Plăpumioară (76×96 L) cu umplutură din vatelină termoizolantă și non-alergenică pentru menținerea confortului termic,
  • Cearceaf cu elastic (dimensiuni 120×60 cm și grosime 7-12 cm),
  • Apărătoare laterale (2 bucăți) cu umplutură din vatelină pentru a asigura protecție bebelușului pe tot perimetrul interior al patului.

Lenjeria de pătuț BabyNeeds.ro este disponibilă într-o serie de modele grafice și tipare cromatice – alb cu steluțe, roz cu steluțe, ursuleți jucăuși, vaporașe și alte desene amuzante, iar alături de componentele esențiale, pe website pot fi găsite și o serie de alte accesorii suplimentare – de ex – Protecție impermeabilă pentru paturi (60x120cm), confortabilă și ideală pentru episoade amuzante și mai puțin amuzate, sau cearceafuri cu elastic, mereu moi și parfumate, realizate din bumbac natural.

Un magazin de produse pentru bebeluși și copii mici de talia BabyNeeds.ro asigură tot necesarul logistic pentru creșterea, întreținerea, educația și alimentația copiilor, iar secțiunea de Blog este dedicată sfaturilor de parenting, cu idei și informații esențiale pentru educația părinților în îngrijirea copiilor.

Nașterea unui copil este o minune pentru părinți, bunici, rude și prieteni. Suntem aici să fim de ajutor în materie de teorie, practică și resurse pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor în primii ani de viață.

BabyNeeds.ro este un magazin online cu inventar bine aprovizionat și foarte accesibil la nivel de preț pentru părinții dedicați creșterii și educației celor mici.

www.babyneeds.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu