Cand se misca bebelusul in burtica?

Cand se misca bebelusul in burtica?

1
gravida (www.hawaiianbirth.com)

gravida (www.hawaiianbirth.com)Prima sarcina aduce odata cu ea si dorinta de a simti cum se misca bebelusul in burtica. Cu toate acestea, bebelusul va putea fi simtit odata cu saptamana 18 de sarcina.

Potrivit medicilor, bebelusul se va misca in burtica mamei in perioada saptamanilor 18-20 in cazul primei sarcini. Daca mama este la a doua sarcina, acesta se va misca mai devreme, incepand cu saptamana 16 de sarcina.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Miscarea bebelusului in burtica va putea fi resimtita in partea inferioara a abdomenului, fiind asemenea zborului unui fluturas. Cu toate acestea, nu toate mamicile vor putea sa identifice ziua exacta cand bebelusul se misca in burtica. De aceea, este indicat sa incercati sa rugati medicul care va examineaza sa va spuna in timpul unei ecografii cand anume se misca bebelusul pentru a putea asocia senzatiile oferite de miscarea sa.

Se poate spune ca atunci cand resimtiti ceva diferit in abdomen este semn ca bebelusul se misca si vrea sa va dea de veste ca el exista. Din momentul in care acesta a inceput sa se miste in burtica, tumbele sale vor fi mai usor identificate de catre mamica.

De regula, miscarea bebelusului se va putea resimti cu mare usurinta atunci cand stati intinsa. In momentul in care va aflati in miscare nu veti reusi sa faceti diferenta intre miscarea produsa de catre bebelus si miscarea corpului. Asa se explica de ce bebelusul poate fi simtit mai usor in timpul noptii.
1 comentariu

  1. Am 24 de ani si sunt insarcinata in 17 saptamanii,sunt foarte nedumerita deoarece nu stiu exact cand ar trebuie sa inceapa bebe sa miste,am simtit in repetate randurii ceva asemanator cu un ghiont foarte slab ( putin mai jos de buric ),dar nu stiu ce sa cred.As dori sa stiu in ce parte a burtii se simte cand misca bebe si la cate saptamanii incepe sa miste?

Lasa un comentariu