Canogel, cel mai intim secret al femeilor

Canogel, cel mai intim secret al femeilor

Gino-Canesfresh-real imagePielea ta nu este la fel pe toata suprafata corpului. Zonele sensibile au nevoie de o îngrijire speciala. Tocmai de aceea, Bayer Consumer Care a creat Canogel, cel mai nou produs cosmetic cu o formula unica si completa pentru curatarea si protejarea zonei intime.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Canogel contine glicina, ce are proprietati calmante, reducand intensitatea disconfortului, chiar de la prima utilizare. Numai într-o saptamana de utilizare vei simti rezultatele! O atingere catifelata si revigoranta care îti va reda starea de bine!
Produsul asigura igiena intima adecvata în timpul tratamentului infectiilor vaginale, deoarece mentine pH-ul natural al pielii si protejeaza echilibrul florei vaginale. Dupa tratament, continua sa folosesti zilnic Canogel si bucura-te de o îngrijire delicata si o senzatie de prospetime timp de 12 ore.

Gradul de aciditate creste atunci cand are loc un dezechilibru al florei vaginale, produs de diverse probleme ginecologice sau de factori externi, precum îmbracamintea stransa pe corp si din materiale sintetice, gelurile de dus, irigatiile vaginale, tampoanele, prezervativele sau preparatele dermatologice topice. Canogel neutralizeaza pH-ul acid din zona vaginala, care poate cauza iritatii, senzatii de arsura sau mancarime.
În ultimii 150 de ani inovatiile Bayer au contribuit la îmbunatatirea calitatii vietii oamenilor. Lansarea Canogel vine sa întareasca aceasta misiune continua.
Canogel este testat dermatologic si nu contine coloranti. Pret începand de la 30 lei.
Produsul este disponibil in farmacii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu