Centrul Lucky Family – AFTER SCHOOL

Centrul Lucky Family – AFTER SCHOOL

Din Dragoste pentru copii!
Oferta educationala after school Lucky Family (sediul Agricultori nr. 54.B, zona Vatra Luminoasa sector 2 Bucuresti).
Acest proiect este unul de suflet! Suntem doua mame care si-au dorit altceva pentru copiii lor, un mediu cald si pietenos in care sa se simta protejati, intelesi si acceptati asa cum sunt ei-unici, un mediu in care sa aprofundeze cunostintele cu drag, sa isi dezvolte creativitatea si curiozitatea fara incorsetare, amenintari si pedepse inutile.
Suntem la inceput de drum, un drum care cu siguranta va fi greu si anevoios, insa copiii nostri sunt cei care ne furnizeaza ,,combustibilul,, pentru a depasi toate obstacolele care ne stau in cale. Iar recompensa va fi fericirea propriului copil.
Dragi parinti, speram sa veniti alaturi de noi in acest proiect, formand o echipa al carei unic obiectiv este binele copilului.
Centrul nostru si-a deschis aripile in data de 1.10.2015
De ce sa aduceti copiii la noi? Este simplu!
Oferim aceste servicii, in limita a 10 pana la 20 copii, deoarece consideram ca timpul de calitate alocat fiecarui copil in parte este cel mai important. Este un After school din inima pentru inima!
Program Standard After School -900 lei abonament lunar
11.30-12.30- Preluarea copiilor de la scoala de catre transportator, sosirea la sediul nostru
12.30-12.45 Schimbarea tinutei scolare cu una comoda
12.45-13.15.Servirea pranzului (in regim de catering )
13.15.-14.00 Siesta , relaxare
14.00-16.00 Program de lectii in concordanta cu programa scolara sub stricta supraveghere a unui cadru didactic specializat.
16.00-17.00- Joaca, Lb. engleza sau Comunicare/in fiecare zi a saptamanii vom avea o activitate dedicate
17.00 -18.00 Asteptam parintii sa-i ia pe micuti, oferim feedback pentru activitatile zilei in curs.
Activitati educative optionale: Limba germana, club de sah si curs de robotica (cost suplimentar).
Program Scurt After School – 350 lei /abonament lunar
Daca doriti ca fiul /fiica dumneavostara sa isi efectueze doar temele pentru acasa in prezenta unui cadru specializat,va oferim si aceasta posibilitate:Dragostea neconditionata a bunicilor nu exclude rolul unui educator in formarea elevului ca viitor adult.De aceea va asteptam si in acest program !
14.00-16.00 Program de lectii in concordanta cu programa scolara sub stricta supraveghere a unui cadru didactic specializat
16.00-17.00 Joaca, Lb. engleza sau Comunicare/in fiecare zi a saptamanii vom avea o activitate dedicata. 17.00 -18.00 Asteptam parintii sa-i ia pe micuti.
In acest pachet oferim Gratuit pentru parintii care isi doresc, 1 ora consiliere psihologica cu psihologul nostru clinician (puteti afla despre dinamica relatiei cu copilul dvs, de ce anumite lucruri nu functioneaza intotdeauna asa cum ne dorim si bineinteles ce putem face pentru a avea o relatie armonioasa cu copilul nostru).
Va asteptam cu drag si va multumim pentru interesul acordat!
Echipa Lucky Family
Adresa: After School Strada Agricultori nr. 54B
Zona Vatra Luminoasa, sector 2, Bucuresti
www.lucky-bebe.ro
e-mail:luckyfamily71@gmail.com
telefon: 0740-206.568 /0723-230.401Fara comentarii

Lasa un comentariu