De Sărbători, oferă-i cadou tenului tău o mască Skinegal!

De Sărbători, oferă-i cadou tenului tău o mască Skinegal!

0

Sărbătorile vin și odată cu ele și cele mai frumoase petreceri de iarnă. Cu alte cuvinte, vei avea multe motive pentru a da un REFRESH pielii, mai ales că va fi supusă unor mari provocări.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Sezonul rece pune pielea la un adevărat test de rezistență, dar cum programul tău va fi încărcat cu petreceri de sezon și ieșiri în oraș, acest lucru nu trebuie să se observe și trebuie să strălucești. Măștile Skinegal vor fi secretul tău pentru o piele fresh și luminoasă.

Pregătește-ți pielea pentru Sărbători cu Skinegal – tratament facial fără egal!

Fie că vrei să-ți purifici și să-ți hrănești tenul în profunzime sau vrei un tratament calmant, vei găsi soluția în gama de măști Skinegal. Create pentru a acționa rapid și eficient, măștile Skinegal sunt rezultatul multor cercetări care au avut ca principal obiectiv transformarea unor măști în tratamente faciale cu rezultate spectaculoase. Cu alte cuvinte, au vrut să-ți aducă acasă răsfățul și eficiența unui tratament profesional și au reușit. De aceea, chiar dacă programările la salon se fac mai greu în această perioadă, tu ai la îndemână măștile Skinegal – tratamente faciale fără egal!

Care va fi cadoul pe care îl vei face pielii tale?

  1. SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ ANTI-ACNEE

Dedicată tenului gras și mixt, cu tendință acneică, masca reduce acneea, reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian. Secretul e formula bogată în argilă verde Cambriană, care absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului. Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime și revitalizează pielea. Masca este un adjuvant perfect pentru tratamentul împotriva acneei.

  1. SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ PURIFICATOARE & NUTRITIVĂ

Masca purificatoare și nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere profundă a pielii. Special creată pentru îngrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat și aspru și celui care necesită curățare profundă, masca purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos. De asemenea, hrănește pielea cu minerale și substanțe nutritive esențiale pentru un ten sănătos. Ingredientele produsului ajută pielea să-și redobândească suplețea și aspectul neted și oferă un efect de lifting blând. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată. Conferă o îmbunătățire vizibilă aspectului feței.

 Măștile sunt disponibile doar în farmacii, cantitatea unui plic fiind de 40 g, disponibile la prețul de 12 lei.

Mod de utilizare: Aplică masca pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. Las-o să acționeze 20 de minute și îndepărtează delicat masca cu apa călduță.

Specialiștii recomandă utilizarea măștilor de 1-2 ori pe săptămână.

 Măștile Skinegal sau cum să-ți ajuți pielea să sărbătorească alături de tine!
Fara comentarii

Lasa un comentariu