I CAN SEE KIDS – Inovatie in domeniul camerelor de supraveghere...

I CAN SEE KIDS – Inovatie in domeniul camerelor de supraveghere cu alarma

Sunt mii de clipe pe care nu vrei sa le pierzi, situatii amuzante sau emotionante de acasa, care nu pot fi redate in cuvinte sau retraite. Pentru momentele importante din viata celor dragi, I CAN SEE a introdus gama de camere de supraveghere I CAN SEE KIDS, o linie de camere performante, special gandite pentru a surprinde intamplari unice de acasa. 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Tehnologia avansata de care dispun camerele din gama I CAN SEE KIDS reduce distanta fata de cei dragi, permitand contactul in timp real, inregistrarea si verificarea spatiilor interioare, de oriunde ati fi.

Forma compacta a acestor camere si caracteristicile special optimizate pentru situatii familiale le transforma in prieteni de incredere: se pot roti prin comanda de pe telefonul mobil stanga – dreapta sau sus – jos, pe un camp vizual de 80 de grade, iar rotatia se poate face la 355° orizontal si 120° vertical; facilizeaza conversatia cu cei din spatiul monitorizat – prin microfonul si difuzoarele incorporate – si sunt extrem de mobile, eliminand disconfortul creat de cabluri, intrucat beneficiaza de sistem wireless.

Noutatea camerelor de supraveghere I CAN SEE KIDS este aceea ca li se pot adauga senzori de detectie miscare (senzori de proximitate), contacti magnetici (senzori usi sau ferestre) si telecomenzi – toate wireless cu baterie proprie, care rezista cel putin un an. Camerele de supraveghere I CAN SEE KIDS au capacitatea de inregistrare la detectie de miscare, alarma sau dupa un program prestabilit. Totodata, sunt capabile de a trimite e-mail cu poza detectiei si notificare a miscarii pe telefonul mobil. Toate aceste caracteristici, transforma camerele din gama I CAN SEE KIDS intr-un veritabil sistem de alarma.

Special gandite pentru a veghea si somnul celor dragi, camerele I CAN SEE KIDS ofera vedere nocturna pana la 10 metri (in format alb-negru) la o rezolutie excelenta: 720p HD.

Se realizeaza astfel accesul la imagini de pe telefon, tableta si calculator, de oriunde din lume, instaland o aplicatie ce permite vizionarea in timp real, inregistrarea, derularea pana la un moment preferat si stocarea filmuletelor si cadrelor direct pe un mini sd card introdus in camera.

I CAN SEE este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de camere de supraveghere si sisteme de securitate, cu o experienta de 11 ani pe piata locala. In portofoliul I CAN SEE se regasesc atat camere cu circuit inchis, cat si camere de supraveghere IP wireless sau cu fir.

Date de contact showroom I CAN SEE:

Str. Sabinelor nr. 36, Sector 5, Bucuresti – telefon: 0723 506 910/ 0751 CAMERE/ 0751 22 63 73, fax: 0341 815 251, email: office@icansee.ro, www.icansee.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu