Începe Festivalul Internaţional de Circ de la Bucureşti!

Începe Festivalul Internaţional de Circ de la Bucureşti!

0

Magia circului cuprinde Bucureştiul în perioada 16 – 19 februarie 2017, când 100 dintre cei mai importanţi artişti de circ din ţară şi din străinătate, precum şi 50 de animale vor face senzaţie în rândul tuturor iubitorilor de spectacole de circ de bună calitate.
Programul celor patru zile din cadrul Festivalului Internaţional de Circ de la Bucureşti va aduce în faţa publicului bucureştean dresuri de animale, acrobaţii, magicieni, jonglerii, costume strălucitoare, adrenalină şi amuzament, numere spectaculoase de zbor şi dans – ingredientele aduse în competiţie de cei care se vor lupta pentru un trofeu în cadrul acestui Festival.
Evenimentul, susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti şi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, va oferi şansa iubitorilor artei circului să vadă pentru ultima oară animalele-artiste evoluând într-un spectacol la Circ & Variete Globus.
Printre atracţiile Festivalului se vor număra, cu siguranţă, dresurile de elefanţi, foci, cai, cămile, ponei, tigri, căţei şi papagali.
Reprezentaţiile din cadrul Festivalului vor avea loc în sala de spectacol a Circ & Variete Globus din Aleea Circului nr.15.00 în zilele de joi şi vineri, 16-17 februarie, de la ora 19.00 precum şi sâmbătă, 18 februarie, de la ora 11.00 şi ora 19.00.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

După trei zile de emoţii, în data de 19 februarie 2017, de la ora 18.00, Juriul de Specialitate va anunţa marii câştigători în cadrul unui grandios spectacol de gală.
Va rugăm ca pentru buna desfăşurare a evenimentului să confirmaţi pe mail sau sms, până cel târziu joi 16 februarie 2017, participarea dumneavoastră (precizând data și ora spectacolului) precum şi numărul de persoane ce vă vor însoţi.
Mail office@circulglobus.ro
SMS: 0751186323
Programul precum şi distribuţia le găsiţi pe site www.circulglobus.ro http://ro.circulglobus.ro/wp-content/uploads/2017/02/SPECTACOL-A-DISTRIBUTIE.pdf

http://ro.circulglobus.ro/wp-content/uploads/2017/02/SPECTACOL-b-DISTRIBUTIE-cu-antet.pdf
Fara comentarii

Lasa un comentariu