Îngrijire excepțională cu formule pariziene rafinate

Îngrijire excepțională cu formule pariziene rafinate

0

Să menții frumusețea este o misiune zilnică, iar bucuria de a avea un ritual și timp numai pentru tine devine o plăcere de necontestat…

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

GALÉNIC, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, îmbină rafinamentul și finețea unui brand de frumusețe cu eficiența și precizia unui laborator farmaceutic de renume – Pierre Fabre. Specialiștii GALÉNIC aplică expertiza excepțională în a dezvolta formule unice, fără precedent, cu un rafinament deosebit și eficacitate magistrală.

Bazându-se pe expertiza unică transmisă din generație în generație, GALÉNIC creează și fabrică produse cosmetice de înaltă calitate de aproape o jumătate de secol. Formula perfectă este în permanență reinventată, asemeni misiunii de a înfăptui excelența.

De la intuiția profesională a experților GALÉNIC, la selecția celor mai bune ingrediente care completează perfect arhitectura formulei finale… de la proiectarea, îmbinarea, înțelegerea și testarea formulei, se urmează cele mai înalte standarde în alcătuirea de noi texturi, de fiecare dată mai inteligente și mai rafinate. GALÉNIC are ca scop final femeia fericită, frumoasă, cu piele sublimă.

Gamele sofisticate GALÉNIC încorporează toate produsele necesare pentru îndeplinirea nevoilor pielii oricărei femei. 

–  Crema SECRET D’EXCELLENCE este Graalul frumuseții absolute, corectând TOATE semnele îmbătrânirii: netezește ridurile, hidratează, uniformizează tenul previne apariția petelor, tonifică și conferă luminozitate. Un produs pentru uz zilnic, o adevărată bijuterie pentru pielea Dumneavoastră. Ingredientul activ, Alga de Zăpadă, are capacitatea de a rămâne tânără pentru eternitate, iar Maeștrii Formulatori Galenic au sintetizat această proprietate într-o cremă de un alb imaculat, care se topește ca un fulg de nea, și la fel de pătrunzătoare ca un ser, pentru o textură fină a pielii, care strălucește de tinerețe.

–  Gama AQUA INFINI cuprinde patru produse ultra-hidratante, ce revitalizează intens pielea. Maeștrii Formulatori Galenic au reinventat conceptul de hidratare, obținând o formulă super concentrată și extrem de hidratantă. O gamă completă, pentru uz zilnic, având la bază Trandafirul de Ierihon, o plantă ce trăiește în deșertul arid și care sintetizează fiecare picătura de apă pentru a supraviețui. Astfel, produsele Aqua Infini mențin hidratarea, împiedicând evaporarea apei de la nivelul tenului.

–  Gama PURETÉ  SUBLIME include trei produse ce oferă pielii un finish perfect instantaneu, ireproșabil, fără defecte, atât la vedere, cât și la atingere. Aspectul tenului este unul proaspăt, de piele înnoită. Pentru asemenea rezultate excepționale, Maeștrii Formulatori Galenic au folosit proprietățile Apei din Rocile Granitice din Pirinei, recunoscută pentru calitățile sale purificatoare, matifiante și astringente, cu efect sebo-reductor și anti-strălucire, pentru o piele netezită, cu aspect ireproșabil.

–  Gama OPHYCÉE conține produse cu acțiune anti-rid de excepție, având la bază extractul absolut de Alge Albastre, un activ excepțional milenar, care stă la baza vieții pe pământ. Inspirați din descoperirea științifică privind capacitatea de cicatrizare a acestor alge când sunt aplicate sub formă de cataplasmă direct pe leziuni, Maeștrii Formulatori Galenic au elaborat un principiu activ stabil care reconstruiește pielea, care umple cicatricile lăsate de trecerea timpului: ridurile! Pielea este imediat mai netedă, mai proaspătă, își recapătă consistența. Zi după zi, pielea este mai frumoasă și cu aspect întinerit.

–  Gama TEINT LUMIÈRE conține o formulă cu pigment de culoare pentru un machiaj lejer, delicat, luminos. Ingredientul activ sintetizat de Maeștrii Formulatori Galenic este Uncaria de Amazon, floarea celor o mie de sori, care prin acțiunea sa antioxidantă luminează pielea, pentru un ten uniform, natural, catifelat ca piersica.

–  Gama PUR cuprinde patru formule de demachiere și curățare, pe baza de Apa de Sulfina, cu proprietăți anti-iritante și calmante, având o acțiune dovedită de îndepărtare a impurităților și toxinelor, formând echilibrul perfect între eficacitate și toleranță.

Produsele GALÉNIC sunt disponibile în farmacii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu