Intră în competiţia Food Team Building by Gabriela Simion

Intră în competiţia Food Team Building by Gabriela Simion

0

Gabriela Simion a lansat o nouă provocare culinară prin care îşi doreşte să promoveze gătitul ca o activitate distractivă în bucătărie. Proiectul se numeşte Food Team Building şi este realizat în parteneriat cu Kuxa Events, sub forma unor workshop-uri interactive la care se pot înscrie toţi cei pasionaţi de gătit. 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

A găti în echipă înseamnă o bună comunicare şi multă distracţie. A spune ce îţi trebuie sau ce faci tu şi ce ar trebui să facă celălalt este o artă. În cadrul acestor evenimente de live cooking, participanţii pot da frâu liber imaginaţiei şi se pot lasa inspiraţi de ingrediente pentru a prepara reţete originale şi apetisante.
Food Team Building by Gabriela Simion este organizat la Kuxa Events şi se pot face rezervări pentru aproximativ 10-16 persoane. Echipele formate sunt ghidate de Gabriela Simion, iar conceptul competiţiei a fost gândit că o activitate de distracţie şi socializare cu prietenii. Atmosfera evenimentului este una plină de adrenalină şi voie bună, iar sesiunea de gătit durează aproximativ două ore, timp în care se degustă vin de la Crama Histria şi se savurează preparatele gătite.


,,Food Team Building este un concept nou în România pe care îmi doresc să îl promovez către oamenii ocupaţi, dar care îşi doresc o activitate plină de veselie în bucătărie. Acest proiect se adresează oricui îi place competiţia şi lucrul în echipă. Nimeni nu trebuie să fie bucătar experimentat, aşa că este loc pentru toată lumea să înveţe şi să se distreze pe parcursul activităţii”, a declarat Gabriela Simion.
Proiectul a venit ca un pas firesc al activităţilor pe care Gabriela Simion le-a desfăşurat până acum, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării. Cu o carieră de 14 ani în industria FMCG, această a participat în 2014 la MasterChef România şi este prezenţa în mod constant la cooking show-uri, evenimente şi party-uri. Cel mai mult iubeşte să realizeze reţele originale şi spectaculoase, însă reuşeşte să îmbine cu succes pasiunea pentru gătit cu blogging-ul de blogging-ul de food, lifestyle & travel.

Mai multe pe: https://gabrielasimion.com/

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu