Sex dupa nastere

SEX DUPA NASTERE! Citeste si comenteaza cele mai interesante articole despre sexul dupa nastere. Subiecte despre ce trebuie sa stim cand facem sex dupa nastere.

Solutii pentru apropierea fizica de partener dupa nastere

dragoste

[imagebrowser id=1182]Apropierea fizica de partener dupa nastere nu este intotdeauna cel mai asteptat moment pentru femeie, speriata ca organismul nu s-a putut reface intr-un termen atat de scurt. La sase saptamani dupa nastere medicul ginecolog iti va putea da voie sa te reapropii de partener dupa nastere intrucat recuperarea postpartum […] citeste articolul »

Viata sexuala dupa nastere – ce crede el?

Parerea lui despre viata sexuala dupa nastere este deosebit de importanta pentru proaspata mamica care are senzatia ca nimic din ceea ce a fost odata nu se va mai repeta. citeste articolul »

Contraceptia dupa nastere – steriletul

smj9309.03.fig1

Dupa ce ai nascut, probabil ca iti vei dori sa folosesti o metoda contraceptiva de mai lunga durata si care sa nu depinda de memoria ta, caci si asa ai destule pe cap cu ingrijirea copilului. Medicul tau ginecolog iti poate recomanda steriletul. citeste articolul »

Viata sexuala dupa epiziotomie

couple in bed

Daca ai suferit o operatie de epiziotomie in timpul nasterii, este normal ca in prima zi sa fii amortita. Dar apoi, incetul cu incetul, iti vei reveni in simtiri, iar pentru inceput vei avea o senzatie neplacuta si dureroasa. Probabil ca te vei gandi cu groaza la reluarea activitatii sexuale, […] citeste articolul »

Mini-pilula contraceptiva dupa nastere

pilule_contraceptive

[imagebrowser id=237]Imediat dupa reluarea vietii sexuale dupa nastere iti doresti sa te feresti de o noua sarcina si cum altfel decat folosind metodele contraceptive cele mai potrivite pentru aceasta perioada. Dupa nastere si mai ales in alaptare folosirea clasicelor metode contraceptive pe care mai mult ca sigur le-ai testat nu […] citeste articolul »