Vaccin in maternitate

VACCIN IN MATERNITATE! Citeste si comenteaza cele mai interesante articole despre vaccinul din maternitate. Tot ce trebuie sa stim despre vaccinurile din maternitate.

De ce este necesara imunizarea nou-nascutului?

nou-nascut

[imagebrowser id=1171]Imunizarea nou-nascutului este o etapa absolut necesara pentru protejarea vietii si sanatatii acestuia. Chiar daca in lume exista o multitudine de campanii contrare vaccinarii nou-nascutului si multi dintre parinti ajung sa cada in aceste capcane, in realitate imunizarea nou-nascutului este un procedeu deosebit de important, protejandu-l in fata celor […] citeste articolul »

Vaccinarea nou-nascutului

vaccin

[imagebrowser id=615]Vaccinarea nou-nascutului este obligatorie conform legii inca din primele clipe de viata. Imediat dupa nastere, nou-nascutii sunt vaccinati conform schemei nationale de vaccinari. In maternitate fiecare nou-nascut va fi imunizat cu vaccin antituberculoza (BCG) si antihepatic B. Vaccinarea antituberculoza (BCG) se face in mod obligatoriu, potrivit legii, tuturor nou-nascutilor […] citeste articolul »

Vaccinul antihepatic B – imunizarea nou-nascutului in fata hepatitei B

Vaccin 1

[imagebrowser id=140]Imediat dupa nastere, fiecarui nou-nascut i se vor administra o serie de vaccinuri pentru imunizarea organismului lor atat de fragil. Vaccinul antihepatic B este un vaccin care se efectueaza in mod obligatoriu fiecarui nou-nascut imediat dupa nastere, avand ca scop ocrotirea acestuia in fata virusului hepatitei B. Vaccinul antihepatic […] citeste articolul »

Vaccinarea anti -TBC

doctor pediatru bebelus (www.bannerhealth.com)

Dupa o lunga perioada de asteptare, iata ca, in sfarsit s-a dat startul la vaccinarile BCG sau mai bine spus, cele impotriva virusului tuberculozei. Daca vaccinarea trebuia sa inceapa, potrivit promisiunilor “mai-marilor” nostri inca din luna martie, urmand ca Institutul Cantacuzino sa isi deschida iarasi liniile de fabricator, iata ca […] citeste articolul »

Vaccinul impotriva TBC in maternitati

bebelus plange nervos nou nascut angry new born crying (http.upload.wikimedia.org)

Dupa o perioada de indelungi asteptari, vaccinul impotriva virusului tuberculozei se pare ca a ajuns deja la noi in tara. Mii de copii au plecat pana de curand de pe treptele maternitatilor fara a putea fi imunizati impotriva TBC intrucat vaccinul impotriva acestei maladii nu a mai putut fi fabricat […] citeste articolul »

Criza vaccinului impotriva tuberculozei

www.healthcare.utah.edu

Administrarea unui tratament expirat sau a unui vaccin care nu se  mai regaseste in termenul de valabilitate poate reprezenta un risc major la adresa sanatatii copilului dumneavoastra. Cu o astfel de situatie se confrunta si nou-nascutii din mai toate maternitatile din tara. Administrarea vaccinului impotriva tuberculozei reprezinta o obligativitate din […] citeste articolul »