Parenting Academy, la cea de-a doua ediție

Parenting Academy, la cea de-a doua ediție

0

A început anul în toi pentru noi, așa că te anunțăm că deja am dat drumul la cel de-al doilea eveniment Parenting Academy, pe care abia îl așteptăm și la care te invităm cu mult drag.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Întrucât nașterea naturală și alăptarea au fost mereu subiecte de interes pentru comunitatea de părinți si se găsesc pe lista noastră de priorități educaționale, am decis să lansăm acest eveniment alături de cei mai renumiți suporteri ai acestor teme – Marius Romila (medic primar obstetrică și ginecologie), Ilinca Tranulis (medic pediatru și consultant în lactație certificat internațional ICBLC) si Irina Popescu (moașă licențiată și consilier alăptare în formare).

Așadar, pe 11 februarie, în intervalul orar 10.00-14.00 la Hotel Sheraton, alături de Ioana Chicet-Macoveicuc, te așteptăm la conferința ­– Nașterea naturală și alăptarea.

Detalii despre eveniment și agendă găsești aici: https://goo.gl/qGq48b și pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/events/393106824476610/

Evenimentul este, ca și la prima ediție, contra-cost pentru public. Pentru tine am pregătit o invitație dublă, astfel încât sa poți fi alături de noi, să punem umărul împreună la promovarea nașterii naturale și alăptării.

Știm că poate să fie un subiect pe care l-ai explorat deja, dar o altă opinie avizată din partea specialiștilor sunt sigură că te va ajuta în activitatea ta, poate de viitor părinte (nu se știe niciodată), și nu numai. Așadar, dacă vrei să participi doar dă-mi de veste, dar mai ales în calitatea de blogger, de educator și formator de opinii în rândul cititorilor. Așteptăm, așadar, confirmarea ta.

Iar dacă simți că subiectul este unul căutat de comunitatea ta și rezonezi cu acesta, poți da de veste despre evenimentul în cauză, iar noi  cu recunoștință vom avea grijă să apari în lista partenerilor.

Oricum ar fi, ideea centrală este: te așteptăm cu drag la marele eveniment.
Fara comentarii

Lasa un comentariu