Personalizează tăblia patului din camera copilului

Personalizează tăblia patului din camera copilului

0

Dacă te pregăteşti să amenajezi sau să redecorezi camera copilului, ţi-ai făcut deja o idee în legătură cu modalitatea în care vei trata pereţii (tapet, fototapet, stickere, zugrăveală), de felul în care va arăta mobilierul, accesoriile şi paleta cromatică. Cu ajutorul unor mici detalii de efect, poţi realiza o amenajare care să îl încânte pe copilul tău şi să îl facă dornic să prezinte camera cât mai multor prieteni. Tăblia patului poate fi unul dintre aceste artificii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:


Dormitorul copilului este zona casei tale unde imaginaţia şi creativitatea nu ar trebui să cunoască limite. Caută pe internet sau desenează tu o imagine pe care ţi-o doreşti la căpătâiul copilului tău. După modelul ales, tâmplarul va decupa materialul din care este făcută tăblia patului, şi astfel un norişor, un cap de animal drăgălaş, o floare sau orice altceva pot lua locul unei tăblii de pat clasice, de formă dreptunghiulară. Nici această alegere nu este greşită, mai ales dacă alegi o culoare puternică, care să iasă în evidenţă.


Varianta unei tăblii tapiţate, colorate şi având forme inedite (coroană, corp de animal, parte a unei maşini etc.), este foarte potrivită în camera unui copil, oferind totodată şi confort sporit în momentul în care copilul alege să se bucure de lectură unei cărţi sau de privitul la televizor.


Puteţi alege orice formă geometrică pentru tăblia patului. Astfel, un triunghi înălţat spre tavanul camerei, va crea impresia unui cort amplasat în mijlocul naturii.


Poţi alege să bricolezi un palet şi să îl întrebuinţezi pe post de tăblie a patului. Vopseşte-l, decorează-l şi vei fi plăcut surprins de rezultatul obţinut într-un timp foarte scurt, cu minimum de efort şi un buget redus.
Varianta de a lăsa patul fără tăblie poate fi cu succes înlocuită cu ajutorul vopselei, sau a stickerelor de perete, a tapetului sau fototapetului, aplicate la capătul patului. Acestea pot imită o tăblie de pat reală sau pur şi simplu pot redă imagini sau mesaje care completează şi întregesc amenajarea.

 

Articol semnat de: Flavia Lorena Irimescu, decorator interioare, telefon: 0747666473

Foto: http://www.pinterest.com.
Fara comentarii

Lasa un comentariu