Produse de iluminat multifunctionale pentru camera copilului

Produse de iluminat multifunctionale pentru camera copilului

Am descoperit zilele acestea o gama foarte interesanta de produse de iluminat la Carrefour la preturi foarte accesibile.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Aici ne-au atras atentia cateva elemente decorative pentru camera copilului despre care, credem noi, ca merita a fi mentionate.

poza-1Veiozele care isi schimba culoarea

Prin simpla apasare a unui buton de telecomanda, aceste veioze isi pot schimba culoarea si intensitatea, in functie de momentul zilei sau starea de spirit. Desi sunt din materiale durabile, aceste corpuri de iluminat sunt foarte usoare si pot fi mutate cu usurinta dintr-o incapere in alta. Pot fi folosite ca veioze de birou, pot fi amplasate in camera copilului sau in dormitorul tau sau pot fi folosite pentru a crea ambianta in camera de zi. Astfel, orice spatiu poate deveni mult mai primitor.

poza-2

Lumineaza cand esti aproape

In plus, am descoperit si corpuri cu lumina de veghe care au senzori de miscare si se incarca prin inductie. Adica, te simte si se aprinde cand te afli in apropierea lui. Pot fi folosite fara griji si in conditii de maxima siguranta si pentru camera copilului, pe timp de noapte.

 

 

 

sursa foto: www.inmyinterior.com1 comentariu

  1. Arata foarte dragut aceste corpuri de iluminat, iar pentru camera copilului par foarte nimerite, mai ales ca uneori copilasii mai mici se simt mai bine daca au o sursa de lumina fie ea cat de mica aprinsa toata noaptea.

Lasa un comentariu