Smartwatch-urile pentru copii fac viața părinților mult mai ușoară

Smartwatch-urile pentru copii fac viața părinților mult mai ușoară

0

Dacă ne-ar fi spus cineva în urmă cu 10 ani că vom putea sta liniștiți atunci când copilul este plecat de acasă, doar pentru că are un ceas la mână, probabil că am fi crezut că ne vorbește un nebun. Totuși, iată că tehnologia a reușit să ne surprindă din nou și iată că în ultima perioadă, termenul de ceas GPS copii a devenit din ce în ce mai popular.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Ce este un smartwatch pentru copii?

Practic, un smartwatch copii este un ceas simpatic care ascunde un mini computer, câteva sisteme de localizare și dispune de o conexiune permanentă GSM.

După introducerea unei cartele SIM în ceas, poți să-l pui la mâna copilului și vei putea afla în orice moment unde se află, deoarece combină sisteme de localizare de tip GPS, LBS și W-iFi pentru a oferi maximă acuratețe atât în aer liber, cât și în interior.

Deși poate fi setat să transmită un update automat de poziție la fiecare minut, 10 minute sau la fiecare oră, poziția ceasului poate fi solicitată oricând și manual.

Orice astfel de ceas inteligent este dotat cu un buton de SOS, pe care copilul îl poate apăsa atunci când vrea sa ia legătura cu părinții. În momentul apăsării butonului, poziția lui exactă va fi transmisă, iar ceasul va apela câteva numere de urgență (setate de părinte) în ciclu, până va primi un răspuns.

Din motive de securitate, ceasul poate fi apelat numai de către numere de telefon stabilite de părinte. În egală măsură, copilul poate apela numai numerele setate de părinți. Atât copii, cât și părinții pot trimite și mesaje vocale fără să efectueze un apel în sine, în cazul în care vor să transmită un mesaj scurt.

Totuși, aceste dispozitive sunt de regulă prevăzute și cu o funcție de tipul: „Nu deranja”, pentru ca să nu primească apeluri și mesaje în timpul orelor sau în alte momente în care nu ar trebui să vorbească.

Facilități importante

Părintele poate sta liniștit pentru că modelele mai performante includ și un senzor, care îi va notifica imediat dacă copilul dă jos ceasul de la mână. De asemenea, vor primi alerte și în momentul în care bateria este aproape descărcată.

Monitorizarea de tip spion reprezintă de asemenea o facilitate perfectă pentru părinții care vor să asculte ce se întâmplă cu copilul lor fără ca nimeni să nu știe. Astfel, vei putea afla de fapt cum se comportă profesorul, bona, meditatorul sau prietenii lui.

Istoricul unui smartwatch îți permite să vezi traseul făcut de copil pe parcursul unei zile. De asemenea, poți instala pe telefonul tău una din aplicațiile special create pentru a urmări ceea ce face copilul tău în timp real.

Ca și recomandare, vă pot spune că GW100 Touch pare să fie în acest moment cel mai bun ceas cu GPS pentru copii, întrucât întrunește toate nevoile pe care le poate avea un părinte de la un astfel de dispozitiv. Autonomia bateriei este peste standardul pieței, este dotat cu Touch Screen, iar brățara de silicon este ușor de întreținut.

Cea mai bogata colectie de ceasuri cu GPS pentru copii am gasit-o la KidGPS – www.KidGps.ro.
Fara comentarii

Lasa un comentariu