Tu stii care sunt cele mai bune tipuri de aspiratoare pentru o...

Tu stii care sunt cele mai bune tipuri de aspiratoare pentru o curatare perfecta a covoarelor?

0

Aspiratoarele sunt niste aparate indispensabile in casa noastra, iar asta pentru ca ele ne ajuta sa eliminam praful care se poate depune pe covoare, mochete sau pardoseala. Sunt folosite de ani de zile, iar in ultima perioada au inceput sa apara tot mai multe modele care sa incorporeze diferite tehnologii. La ora actuala pe piata avem acces la mai multe categorii de aspiratoare, iar despre cele mai bune vom vorbi mai multe in randurile. Speram ca articoul de fata te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru nevoile tale.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Incepem discutia noastra de astazi vorbind despre aspiratoarele cu apa. Asta pentru ca, in opinia noastra, ele sunt cele care ne ofera cel mai bun raport calitate – pret – eficienta, fara a fi sacrificate foarte mult performantele. Sunt foarte multe articole despre aspiratoarele cu apa in care poti afla motivele pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi indrepte atentia catre aceasta categorie de aspiratoare.

Pentru inceput, e bine sa precizam ca aspiratoarele cu apa se impart la randul lor in doua categorii, si anume in aspiratoare cu spalare si aspiratoare cu filtrare prin apa. Modelele din prima categorie sunt si cele mai scumpe, dar si performantele oferite de acestea sunt unele ridicate. Ele sunt capabile ca, pe langa aspirare, sa ne ajute sa si spalam suprafetele pe care le folosim, astfel incat sa scoatem chiar si petele mai dificile. Sunt ideale pentru a fi folosite nu doar pe covoare si mochete, ci si pe pardoseala (nu conteaza daca este din lemn, gresie sau alte materiale).

De cealalta parte, aspiratoarele cu filtrare prin apa sunt de ajutor datorita eficientei ridicate atunci cand vine vorba de retinerea particulelor de praf. Practic ele nu vor lasa ca praful sa ajunga inapoi in aer, iar de acolo sa se depuna pe mobila sau inapoi pe jos. Aspiratoarele clasice sunt recunoscute pentru aceasta problema. Chiar si asa, modelele clasice tot sunt bune, doar ca in cazul lor trebuie sa te asiguri ca este prezent un filtru HEPA. Pretul acestora nu este cu mult mai mare, asadar ai in vedere prezenta sa, deoarece ai doar de castigat.

Aparatele de curatat cu aburi poti fi si ele considerare a fi aspiratoare (multe dintre modelele prezente pe piata chiar se aseamana destul de mult cu acestea), dar ele mai degraba le putem include in categoria de mopuri electrice. Avantajele oferite de acestea sunt nenumarate, mai ales daca le vom folosi in zonele in care ne dorim sa realizam o igienizare cat mai completa. De ce? Pentru ca ele, folosindu-se de puterea oferita de aburul fierbinte, sunt capabile sa omoare pana la 99,9% din bacteriile si germenii care se pot gasi aici. Aceste modele vor fi folosite in special pe suprafetele dure, precum parchetul din lemn sau gresia din baie ori bucatarie. La fel de bine insa le putem folosi si pe sticla, tapiterii ori alte materiale care pot fi curatate cu ajutorul aburilor. Putem spune ca vine in completarea aspiratoarelor clasice si a celorlalte aparate de curatat.

O alta categorie de aspiratoare spre care merita sa ne indreptam atentia este cea a aspiratoarelor robot. Asta pentru ca ele sunt de un real ajutor pentru persoanele care nu prea au timp sa se ocupe de curatenie, fiind mai mereu pe drumuri. Aceste aspiratoare robot sunt capabile sa aspire singure intreaga casa, iar noi tot ce trebuie sa facem este sa apasam pe butonul de pornire. Dupa aceea, ele va stii singur ce trebuie sa faca, pe unde sa aspire si unde se afla statia de reincarcare, pentru a se intoarce la ea in momentul in care acumulatorii sunt descarcati.

Pentru retusuri vine in ajutorul nostru un alt tip de aspirator, si anume cel de mana. Aspiratorul de mana este cel pe care il putem folosi chiar si pentru a aduna firimiturile de pe masa, dar faptul ca este micut ne ajuta sa aspiram in locurile mai greu accesibile. De asemenea, el este util si in ceea ce priveste aspirarea masinii noastre.
Fara comentarii

Lasa un comentariu