Unde-s doi puterea crește și casa ta se înnoiește

Unde-s doi puterea crește și casa ta se înnoiește

0

Fiecare sezon are părțile lui bune dar și…mai puțin bune. Dacă vorbim despre vară, te gândești la concediu, dacă vorbim despre iarnă…aproape că îți crește sufletul de bucurie gândindu-te la cadourile pe care le vei pune sub brad pentru cei dragi.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dar dacă vorbim despre curățenie?

O casă curată devine automat mai primitoare. O casă în dezordine nu face decât să te agite și să-ți dea bătăi de cap. Cum faci să păstrezi atât curățenia, cât și cheful de viață? Simplu: alegi eficiența.

Două produse de curățat care îți pot face viața mai ușoară

Fie vară, fie iarnă, pardoseala este locul cel mai afectat de murdărie. Fie că te gândești la mizeria pe care o aducem în casă pe tălpile pantofilor, fie la praful care-și face cuib peste tot, podeaua trebuie păstrată cât mai curată pe tot parcursul anului. Așa ne sfătuiesc specialiștii, mai ales după ce ultimele studii au relevat că atât cei mici, cât și cei mari, sunt expuși microbilor cu aproape 50% mai mult dacă nu folosesc produsele potrivite pentru curățenie.

Asevi Cian, de exemplu, este un detergent concentrat pentru gresie, marmură, terase care reușește să elimine aproape în totalitate bacteriile, pe lângă igienizare lăsând şi cel mai nou parfum.

Parfumul lui este diferit (într-un mod pozitiv) de clasicele miresme ale soluțiilor pentru curățat pardoselile. Așadar, de câte ori folosești Asevi Cian, nu numai că vei păstra suprafața curată mai mult timp, dar și redai prospețimea casei tale. Noul produs completează gama ASEVI pardoseli, alături de Mio şi Portocală, fiind super-concentrat (se adăugă 3 dopuri de soluție la 8 litri de apă).

Totuși, unde-s doi, puterea crește. Așa că, îți mai recomandăm un produs minune care te va ajuta să cureți mult mai rapid parchetul, pardoselile din lemn, uşile şi dulapurile: Asevi Lemn Parchet (950ml). Știi și tu că o pardoseală ”răsfățată” va străluci de frumusețe. Unde mai pui că prețul Asevi Lemn Parchet este extrem de atractiv, deci nu cheltui o avere ca să îți asiguri o curățenie de durată. Acest produs nu necesită clătire şi are un parfum extrem de plăcut. Ținând cont că este pe bază de săpun, nu ar trebui să te mire că Asevi Lemn redă suprafețelor din lemn aspectul inițial.

Într-o casă curată, gândurile de vacanță se adună mai ușor. La fel și zâmbetele relaxate de la finalul unei zile pline.
Fara comentarii

Lasa un comentariu