Va asteptam la cursul: “Diversificarea alimentatiei bebelusului”

Va asteptam la cursul: “Diversificarea alimentatiei bebelusului”

0

curs diversificare 125x89_refacutBebelu in parteriat cu Eugenia Dobrescu, managing mother diversificare.ro & mamagazin.ro organizeaza in luna aprilie cursul “Diversificarea alimentatiei bebelusului”.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Procesul diversificarii alimentatiei este un moment de cotitura in viata bebelusului care dintr-o data se confrunta cu hrana solida. Unii sugari accepta mai usor aceasta etapa, altii mai greu. Pentru ca mamele au zeci de intrebari legate de primele alimente care se introduc in alimentatia copilului, despre alergii, intolerante, retete si meniuri, Eugenia le vine in ajutor cu acest curs.

Eugenia Dobrescu este mama a 2 copii alaptati si diversificati cu success, iar cursul sustinut de ea, “Diversificarea alimentatiei bebelusului”, este unul cu totul inedit si atipic datorita imbinarii cu success a experientei de mama si a cunostintelor acumulate ca si nutritionist.

TAXA DE PARTICIPARE: 150 de lei/persoana

Cursurile se tin in data de 9 si 11 aprilie in sediul mamagazin.ro, Str. Alexandru Serbanescu, nr. 13-15, bl. 7E, sc. 1, ap. 1, sector 1, Bucuresti
Numarul maxim de participanti la un curs este de 6 persoane.

Mai multe detalii la adresa contact@bebelu.ro

Daca vrei sa participi, ESTE OBLIGATORIU SA COMPLETEZI FORMULARUL DE MAI JOS.

[customcontact form=59]
Fara comentarii

Lasa un comentariu