Vrei sa fii în formă vara asta, însă la sală nu ai...

Vrei sa fii în formă vara asta, însă la sală nu ai ce să porți?

Cât ai tânjit după zilele de vară și efervescența lor? Câte planuri nu ți-ai făcut, de la weekend-urile rebele la mare până la serile pe terasele chic, mai mult sau mai puțin aglomerate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

O fi vara anotimpul distracției, însă e și sezonul în care grija față de tine crește considerabil. De ce? Pentru că mai mult ca sigur visezi să fii într-o formă maximă și de invidiat, cât e vara de lungă și încă pe-atât. Și bine faci, vara e cel mai bun sezon pentru mișcare, tonifiere și remodelare a siluetei. Pe lângă faptul că poți face mișcare oricând (chiar și mergând pe jos de la birou până acasă…sau măcar pe scări), ai o mulțime de opțiuni suplimentare mersului la sala. Poți alerga în parc, poți alerga pe plajă, poți să te alături nenumăratelor grupuri de sportivi, care se antrenează în aer liber. Soluții se găsesc, important este să fii determinată și să vrei să arăți impecabil în costumul acela de baie, aparent minuscul.

Specialiștii spun că până și o jumătate de oră de mișcare pe zi poate face minuni în ceea ce privește silueta și forma fizică. Însă tot ei ne sfătuiesc să ne echipăm adecvat atunci când facem sport. Echipamentul potrivit este printre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când faci mișcare. Și, pentru că în tot restul anului experții de la Diamond By Adesgo au grijă ca picioarele tale să fie în formă maximă și de invidiat, vara asta ți-au pregătit și o colecție uimitoare de articole pentru activități sportive. Gata cu colanții care se lărgesc sau care se lipesc de corp atunci când faci mișcare. Gata, ai suportat destul bustierele ineficiente, care nu te ajutau deloc să ai libertate de mișcare în timpul exercițiilor fizice. Acum te poți bucura de gama Diamond Pro și de tehnologia Transwet, care asigură microfibrelor un bun control al umidității, lăsând pielea să respire. Pe lângă faptul că întreaga gamă Diamond Pro de la Adesgo e realizata din cele mai bune materiale, care îți modelează silueta și o ajută să își păstreze formele ideale chiar și atunci când faci exercițiile fizice, aceasta e special concepută pentru a rezista timp îndelungat, fără să se deterioreze. Așadar, antrenamentele tale de oricând și de oriunde, au un aliat de încredere. Te poți echipa corespunzător și poți să-ți atingi potențialul maxim fără senzația de disconfort pe care o aduce un echipament de sport nepotrivit.

Pune-ți feminitatea în valoare pentru ca nimeni nu merită mai mult decât tine să se bucure de vara aceasta!
Fara comentarii

Lasa un comentariu