Black Friday – ziua celor mai mari reduceri

Black Friday – ziua celor mai mari reduceri

0
Black-Friday

black-friday1

Picture 2 of 2

Iata ca la numai doi ani de la debut, Black Friday a devenit un fenomen destul de mult asteptat pe meleagurile romanesti.

Black Friday este serbata si in anul 2013, in ultima zi de vineri din luna noiembrie. Asadar, in data de 29 noiembrie 2013, in Romania vor avea loc reduceri substantiale de pret la majoritatea produselor existente pe piata – de la electrocasnice, imbracaminte, decoratiuni, articole pentru copii.

Black Friday din Romania a fost serbata pentru prima data in anul 2011, atunci cand eMag și Flanco si-au anuntat aceasta intentie. In anul 2012, Black Friday a cunoscut vanzari spectaculoase.

Si in anul 2013 se pare ca Black Friday va aduce vanzari record, totul pentru multumirea consumatorilor, tentati de reducerile substantiale de pret.

De obicei, reducerile vor fi anuntate in dimineata zilei de vineri, urmand ca aceasta campanie sa se deruleze pe tot parcursul week-end-ului respectiv, in limita stocului si ofertelor participantilor.

De Black Friday 2013 se asteapta reduceri substantiale la o gama destul de larga de produse, electrocasnicele, imbracamintea, decoratiunile si chiar produsele pentru copii devenind de aceasta data accesibile oricui.

Bebelu.ro va asteapta in perioada de Black Friday 2013 cu o pagina dedicata cu oferte pentru bebelusi, copii si parinti. Intra aici sa vezi pagina!

 

Articole similare