Ceaiul de napraznic si tratarea infertilitatii

Ceaiul de napraznic si tratarea infertilitatii

ceai

napraznicul-tratament-pentru-infertilitate

Picture 2 of 2

Atunci cand iti doresti sa ramai insarcinata este indicat sa utilizezi cat mai multe metode naturiste. De aceea, consumarea in dieta zilnica a napraznicului reprezinta o metoda eficienta pentru a-ti mari sansele de a aduce pe lume un bebelus.

Napraznicul face parte din categoria plantelor care au un continut crescut de progesteron natural. In cazul in care este consumat de ambii parteneri ai cuplului, dornic de a avea un copil, acesta va da roade insemnate.

Introducerea napraznicului in alimentatie se poate face prin fierberea sa in asa fel incat sa se obtina o licoare care sa poata fi bauta asemenea unui ceai. Indiferent de tipul de infertilitate, ceaiul de napraznic devine un bun remediu. Tratand cistita, leucoreea, amenoree, precum si infertilitatea de tip masculin generata de o mobilitate scazuta a spermatozoizilor, napraznicul si-a dovedit de-al lungul timpului eficacitatea, ajutand astfel tot mai multe cupluri infertile sa aiba un copil.

In cazul in care iti doresti sa ramai insarcinata este indicat sa bei inainte de masa patru cani de ceai, atat tu, cat si partenerul, tinand astfel o cura de pana la 6 luni.

Foto: http://www.zmic.ro / http://i.telegraph.co.uk