Cum sa alegem patuturile pentru copii

Cum sa alegem patuturile pentru copii

0

817710_original

Picture 1 of 2

Alege modele adecvate varstei
Parintii iubesc sa cumpere lucruri pentru copiii lor, iar amenajarea camerei celui mic este o oportunitatea minunata de a face shopping de produse pentru copii. De cele mai multe ori, copiilor le place ca mobila sa aiba caracter, tema, iar culorile din camera lor sa se asorteze. In cazul in care un patut este prea simplu, nu serveste decat unui scop functional. De la cea mai mica varsta a copilului si pana in adolescenta, copiilor le place sa croieasca adevarate povesti in imaginatia lor. Odata ce copiii cresc mai mari, modele mai simple si o schimbare de culori de perete poate fi mai potrivita.

Patuturi economice si versatile pentru copii
Temele de patuturi pentru copii pot fi destul de extravagante: de la patuturi de copii in forma de masina de curse pana la cele care se aseamana cu adevarate castele in miniatura. Cu toate acestea, cand copiii cresc mai mari isi vor pierde in cele din urma interesul pentru temele preferate in primii ani de viata si vor cauta alte stiluri. Cu siguranta nu va doriti ca fiica dumneavoastra, adolescenta deja, sa aiba un pat cu tema de printesa daca ea este aproape un adult deja. O alta idee foarte interesanta ce s-a dovedit a fi o buna practica am primit-o de la Simona Polhac ( Deco Perete ) care ne-a explicat ca vanzarile de fototapet pentru camera copiilor juaca un rol foarte important, multi parinti achizitionand acest produs pe care l-au intalat in jurul patuturilor. O alta idee foarte buna am gasit-o pe site-ul Interiors.ro, unde se mentioneaza ca daca avem doi copii in aceeasi camera sau lipsa de spatiu atunci e indicat sa avem pat suprapus sau pat la inaltime iar spatiul de sub el sa-l folosim pentru depozitare sau zona de joaca.

Lenjeria de pat si pernele
In cazul in care un patut cu o tema speciala pare imposibil de gasit, puteti opta pentru patuturi pentru copii cu sertare sau cu diferite optiuni de depozitare. „Un rol foarte important il are personalizarea patutului prin utilizarea unei lenjerii de pat si a unei perne tematice care sa ii placa celui mic” a declarat domnul Marius Beschiu, manager al Marbis.ro, magazin online care comercializeaza lenjerii de pat, perne, prosoape, seturi patut pentru bebelusi, saci de dormit pentru bebelusi, etc. Puteti asorta lenjeria cu perdele colorate pentru a adauga un pic mai mult stil in camera. Aveti si posibilitatea sa investiti intr-un patut durabil si functional. Desi copiii isi doresc foarte multe lucruri in detaliu, o alegere simpla poate fi intotdeauna buna.

„Patuturile pentru copii pot fi alese si in functie de sexul micutului, spatiul pe care il aveti la dispozitie si celelalte elemente de mobilier care se afla in camera acestuia. Imaginatia copiilor trebuie stimulata chiar din primele zile de viata, asa ca nu uitati sa cumparati obiecte decorative si mobiler care il vor incanta pe noul membru al familiei si, mai ales, ii va pune bazele creativitatii” – Adriana Ghisoiu, manager departament vanzari la magazinul online cu produse pentru copii www.bekid.ro.

Inainte de a incepe cautarea de patuturi pentru copii, aveti grija sa vedeti ce este in trend pe piata de specialitate, iar cea mai la indeamna metoda pentru a sti totul in materie este sa dati un search online.