Machiajul adolescentelor

Machiajul adolescentelor

0

282854-selena_gomez_quiz

Picture 2 of 2

Multe fete incep sa se joace cu trusa de machiaj a mamei de foarte mici. Insa atunci cand cresc, incep sa foloseasca machiajul intr-un mod mult mai profesional decat atunci cand il foloseau in jocurile copilariei.

Fetele au motive diferite pentru care folosesc machiajul, fie din curiozitate, poate pentru ca vor sa para mai mature, fie sa ascunda unele imprefectiuni.

Stim cu toti ca cel mai frumos machiaj este cel natural. Iata cateva sfaturi pentru un machiaj natural, ce se poate purta si la scoala.

  1. Nu folosi fondul de ten. Daca ai un ten cu probleme, acneic, consulta un dermatolog.
  2. Inainte de a-ti aplica machiajul, spala-te bine pe maini sau  foloseste un gel antibacterian. Ai grija, de asemenea, ca fata ta sa fie foarte curata, poti folosi un demachiant.
  3. Foloseste o crema pentru hidratare, iar in cazul in care ai cearcane sau pete rosii, foloseste un corector. Este recomandat sa aplici anticearcanul cu degetele, produsul se intinde mult mai usor. Opteaza pentru un corector cu o nuanta apropiata de cea a tenului tau.
  4. Pentru pometi, poti folosi un blush de culoarea piersicii, acesta are rolul de ati lumina fata, si sa te faca sa pari mai treaza.
  5. Luciu de buze, este perfect pentru un aspect luminos. Este perfect si pentru scoala, intr-o nunata cat mai naturala.

Foto: www.addox.ro / www.a1.ro