Tags Posts tagged with "nasterea naturala"

nasterea naturala

vedeta

0
De cele mai multe ori vedetele reprezinta un adevarat model pentru fiecare dintre noi. Modul in care aleg vedetele sa nasca influenteaza de cele mai multe ori pregatirea nasterii femeilor obisnuite.

0
Un recent studiu american incearca sa demonstreze faptul ca nasterea naturala dureaza mai mult astazi decat in urma cu 50 de ani.

0
Recuperarea dupa nasterea naturala este destul de rapida, fiind determinata in mare parte de dorinta proaspetei mamici de a-si ingriji cat mai rapid bebelusul abia nascut.

0
Orice nastere prematura aduce cu ea o serie de riscuri asupra sanatatii mamei si bebelusului.

0
Daca acum mai bine de 10 ani nasterea prin cezariana era posibila numai atunci cand medicul considera absolut necesara aceasta interventie (doar rareori acceptand cezariana la cerere), in prezent numarul nasterilor prin cezariana este din ce in ce mai mare, depasind 40% din numarul total.

0
Nasterea este unul dintre cele mai asteptate momente pentru parinti, finalizand perioada de sarcina.

0
Un factor hotarator in alegerea modalitatii de a naste este reprezentat de problemele oculare severe, precum miopiile avansate.

0
Potrivit medicilor, anestezia epidurala este eficienta in cazul gravidelor cu o greutate mai mare, acestia contrazicand teoriile contradictorii, considerandu-le fara sustinere.

0
Eliminarea placentei continua expulzia bebelusului, petrecandu-se aproape imediat dupa acest moment, finalizand ciclul complet al nasterii.
mama si copil

2
Avantajele unei nasteri naturale sunt deja consacrate. Cu toate acestea, frica de durere le determina pe tot mai multe viitoare mamici sa refuze sa...