Tags Posts tagged with "planning familial"

planning familial

0
Un copil presupune asumarea unei raspunderi destul de mari, atat pe plan financiar, cat si emotional. Acestuia trebuie sa ii oferi resursele de care are nevoie pentru a creste si a se dezvolta armonios, pe de o parte, iar pe de alta va trebui sa ii asiguri o portie imensa de dragoste, facandu-l sa se simta centrul existentei tale.

0
Ori de cate ori inima va bate pentru a avea propriul bebelus este bine, ca mai inainte de toate, sa luati in calcul toate problemele, asigurand siguranta noului venit.

0
Planificarea celui de-al doilea copil poate fi extrem de dificila pentru ambii parinti, decizia pe care o vor lua de aceasta data avand o mare legatura cu dragostea celor doi fratiori.
a doua sarcina

0
Planificarea celei de-a doua sarcini intervine in momentul in care parintii isi doresc sa ii daruiasca copilului abia nascut cel mai pretios cadou - un fratior.
planing familial

0
Cabinetele de planning familial devin din ce in ce mai cunoscute si cautate in Romania. Rolul acestora este unul destul de important mai ales...
medic (http://lh3.ggpht.com)

0
Atunci cand te decizi sa aduci pe lume un bebelus sanatos este indicat sa incerci sa urmezi cateva din sfaturile cele mai importante oferite...