Tags Posts tagged with "recuperare postpartum"

recuperare postpartum

cezariana

0
Nasterea prin cezariana poate insemna pentru multe mamici teama si frica de necunoscut. Cu toate acestea, statisticile arata faptul ca nasterea prin cezariana a...
gravida

0
Orice femeie insarcinata se gandeste cu teama la nasterea bebelusului si nu pentru ca nu asteapta cu drag sa isi tina puiul in brate,...
mama si bebelus

0
Multe femei ajung sa se intrebe daca este posibil sa iti mentii vigoarea si dupa nastere. Cu toate ca perioada de recuperare postpartum poate fi...
mama si bebelus

0
Nasterea prin cezariana presupune o recuperare mai lunga decat nasterea vaginala. Recapatarea mobilitatii se va face putin mai greu, tinand cont de profunzimea inciziei. Nasterea...

0
Recuperarea dupa nasterea naturala este destul de rapida, fiind determinata in mare parte de dorinta proaspetei mamici de a-si ingriji cat mai rapid bebelusul abia nascut.

0
Pentru a se mentine in forma dupa nastere proaspata mamica va trebui sa urmeze cu strictete sfaturile medicului obstretician.

0
Chiar daca nasterea reprezinta punctul de final al sarcinii, cu toate acestea medicii recomanda ca proaspata mamica sa revina cu regularitate in cabinetele medicale pentru a verifica evolutia recuperarii postpartum.

0
Alegerea modului de a aduce pe lume bebelusul mult visat este o decizie care apartine fiecarei femei, fiind stabilita dupa o discutie prealabila cu medicul specialist.

0
Eliminarea lohiilor este o perioada normala ce succede nasterea, asemanatoare unei menstruatii mai abundente si trece in circa sase saptamani.

0
Chiar daca multe femei nu isi doresc sa faca sex atat de usor dupa nastere poate exista si situatia inversa - aceea prin care proaspatul tatic isi vede partenera doar prin prisma maternitatii.