Tags Posts tagged with "sanatatea nou nascutului"

sanatatea nou nascutului

0
Potrivit unor teste destul de inovative in acest domeniu, s-a constatat faptul ca inteligenta copilului poate fi corelata cu un scor Apgar mare la nastere.

1
Luxatia congenitala de sold apare de cele mai multe ori imediat dupa nastere. Din punct de vedere medical, procentul luxatiilor congenitale de sold este mai mare in cazul fetitelor decat in cazul baieteilor.

0
Primele clipe din viata unui bebelus nu sunt intotdeauna cele mai frumoase, micutul trebuind sa se adapteze schimbarilor de mediu.

1
Un nou-nascut prematur cu o greutate prea mica in momentul nasterii poate intampina serioase probleme oftalmologice, ajungandu-se pana la diagnosticarea retinopatiei.

0
Inca din primele zile de la nastere medicii recomanda curatarea cu atentie a nasucului nou-nascutului.

0
Imediat dupa nastere, nou-nascutul va intra in schema nationala de vaccinare.

0
Pielea sensibila a nou-nascutului il poate predispune la aparitia eritemului fesier, mai ales in primele zile dupa nastere.
nou nascut

0
Ingrijirea pielii nou-nascutului face parte din categoria nevoilor acestuia. Imediat dupa nastere, nou-nascutul are pielea atat de subtire si sensibila la orice atingere, gata parca sa atraga toate infectiile din mediul inconjurator.
nou nascut

0
Orice nou-nascut cantareste o anumita greutate imediat dupa nastere care poate varia intre 2.500 g si 4000 g. Cu toate acestea, scaderea in greutate...