Tags Posts tagged with "sanatatea scolarului"

sanatatea scolarului

0
Principiile de alimentatie sanatoasa trebuiesc a fi respectate cu mare strictete de catre parinti in asa fel incat micul scolar sa poata asigura performanta scolara.

0
Stiati ca, mai mult de 80% dintre scolari ajung sa isi cheltuiasca banii pe alimente tip fast-food, fapt care le-ar putea pune sanatatea si cresterea in pericol?

0
Potrivit medicilor specialisti, greutatea ghiozdanului nu va trebui sa depaseasca 10% din greutatea corporala.

0
Multi parinti sunt tentati sa excluda orele de odihna ori repaus si sa isi trimita scolarul abia venit de la scoala sa isi faca temele, cu alte cuvinte continuand activitatea din mediul scolar.

0
Potrivit medicilor, un ghiozdan prea greu pentru copil ii poate dauna sanatatii, modificand forma si structura coloanei vertebrale. Cu alte cuvinte, in anii copilariei, micutul s-ar putea imbolnavi de gravele afectiuni ale coloanei vertebrale.

0
In ultima perioada programul de studiu al unui scolar este din ce in ce mai extenuant datorita programelor scolare mult prea stufoase.
ghiozdan (www.imgs.tootoo.com)

0
Nu de putine ori, activitatile scolare destul de multe la numar determina un ghiozdan mult prea incarcat pentru cei mici. De cele mai multe ori,...