Va multumim ca ati fost alaturi de noi la workshop

Va multumim ca ati fost alaturi de noi la workshop

0

bebelu.ro a fost miercuri, 3 aprilie, gazda workshopului „La gradinita sau acasa cu bona?” Parintii care au participat la eveniment au avut ocazia sa afle care sunt avantajele unei bone, dar si de ce este bine ca cel mic sa intre intr-o colectivitate. 

sam_0698

Picture 4 of 4

Workshopul „La gradinita sau acasa cu bona?” a avut loc intr-un cadru elegant la Restaurantul Jubile Primaverii. Discutia a fost initiata de reprezentantii agentiei de babysitting Mary Poppins, Catalina Trandafir, manager general si Roxana Nita, psiholog, care le-au recomandat parintilor sa se intereseze foarte bine in legatura cu acreditarile agentiei de recrutare, inainte de a angaja o bona. Psihologul Roxana Nita le-a vorbit parintilor despre testarile psihologice obligatorii pe care trebuie sa le treaca orice persoana care doreste sa fie bona.

Workshopul a fost incheiat cu prezentarea Tibianei Poiana, director educativ la Academia P&C. De la aceasta am aflat ca rolul gradinitei este de a socializa, de a introduce ideea ca invatatul poate fi amuzant, relaxant si constructiv. Educatorii faciliteaza invatarea copiilor sa imparta ce au cu ceilalti, sa fie altruisti, sa colaboreze in grup.

Dragi parinti, va multumim ca ati fost alaturi de noi si va asteptam cu drag si la urmatoarele workshopuri organizate de bebelu.ro!