10 lucruri pe care le pot face parintii ca sa aiba succes...

10 lucruri pe care le pot face parintii ca sa aiba succes copiii

Cu siguranta vrei tot ce este mai bun pentru copilul tau. Vrei sa-i asiguri o casa buna, o scoala buna, haine bune, mancare buna, pentru ca, atunci cand va deveni adult, sa fie unul de succes.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Iata 10 lucruri pe care parintii le pot face ca sa aiba succes in viata copiii lor.

  1. Invata-i respectul

Respectul fata de ei insisi, respectul fata de semeni, respectul fata de viata si fata de orice de pe lumea asta. Castigi respectul oferindu-l neconditionat. Aceste lucruri ii vor ajuta sa aprecieze mai mult ceea ce au in viata si valoarea lor si a muncii lor.

  1. Invata-i toleranta

Copiii ar trebui sa invete de mici sa-i tolereze pe ceilalti. Nu ii ajuta cu nimic sa priveasca pe cineva de sus. Invata-ti copiii sa ii ajute pe cei care au nevoie, sa-i ierte pe cei care i-au gresit.

  1. Invata-i sa fie responsabili

Copiii sunt responsabili pentru faptele lor. Este foarte important sa inteleaga asta de mici. Indiferent ce fac, actiunile lor au consecinte, negative sau pozitive. Nu este usor sa-i educi pe cei mici, insa rezultatele se vor vedea in timp. Actiunile pozitive duc la rezultate pozitive, iar aceasta atitudine ii va conduce la succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/prescolari/comportament-si-dezvoltare/10-lucruri-pe-care-le-pot-face-parintii-ca-sa-aiba-succes-copiii/
Fara comentarii

Lasa un comentariu