Publicitate

Publicitate

Site-ul bebelu.ro se adreseaza in special mamicilor si viitoarelor mamici. Continutul site-ului este structurat in asa fel incat sa atinga toate subiectele care ar putea fi de interes pentru mamici, de la fertilitate la sarcina si nastere, pana la cresterea si educarea copilului.

Reclama in mediul online este o solutie buna de promovare deoarece se poate opta ca afisarea reclamei sa apara in functie de targetul dorit.

Daca considerati ca serviciile sau produsele oferite de dvs. sunt adresate in special mamicilor sau copiilor, atunci puteti sa ne contactati pentru a gasi o solutie de promovare eficienta cu ajutorul portalului bebelu.ro.

Tipuri de promovare:

BANNERE

Pe site-ul bebelu.ro pot fi închiriate spații publicitare în funcție de necesitățile dvs.
Bannerele pot fi site-wide (pot sa apară pe toate paginile) sau targetate (pot să apară doar în categoriile dorite sau după cuvintele dorite*)

Formatele de bannere disponibile sunt:
Branding (top 1000x150px + 2 sky-uri 120x600px)
Leaderboard (max. 960x200px)
Banner în articol (468x60px)
Banner before sidebars (max. 450x100px)
Medium rectangle sidebar 1 (300x250px)
Medium rectangle sidebar 2 (300x250px)
Skyscraper sidebar 2 (120x600px)
Banner final articol (468x60px)

ADVERTORIALE

Realizarea unui articol de promovare (advertorial) ce va fi publicat pe Homepage la rubrica Ultimele articole, după care va fi trecut automat în categoria aferentă conținutului. Articolul va fi realizat în așa fel încât să fie corect indexat de Google pe cuvintele de interes (ex. numele firmei, ofertele sau serviciile oferite). Articolul va fi inclus într-unul din newsletterele zilnice, trimise către abonații site-ului (peste 20.000 abonați).
Articolul va rămâne online o perioadă nedeterminată și va putea fi accesat de vizitatorii site-ului accesând categoria aferentă tipului de articol.

FACEBOOK

Postarea pe pagina de Facebook a site-ului bebelu.ro a unui material tip advertorial sau banner. În funcție de mesajul transmis, materialul poate fi transmis către un număr foarte mare de persoane. Fanii site-ului sunt în principal părinți.

NEWSLETTER

Trimiterea unui newsletter personalizat cu oferta dvs. către toată baza de date cu abonați ai site-ului bebelu.ro. În funcție de mesajul transmis, newsletterul poate fi văzut de un număr mare de posibili clienți. Abonații sunt în proporție de 70% femei și 30% bărbați.

PROIECT SPECIAL

Bebelu.ro isi doreste ca la finalul campaniei, clientul sa beneficieze de rezultatele dorite. Din acest motiv, suntem deschisi la orice fel de colaboare in vederea obtinerii rezultatului dorit de dvs.

Daca optati sa colaborati cu noi pe termen lung, veti beneficia de discounturi foarte avantajoase. Cereti acum oferta completa de promovare! Scrieti-ne pe adresa: [email protected]