Publicitate & Termeni și Condiții Articole SEO

Site-ul bebelu.ro se adresează în special mămicilor și viitoarelor mămici. Conținutul site-ului este structurat în așa fel încât să atingă toate subiectele care ar putea fi de interes pentru mămici, de la fertilitate la sarcină și naștere, până la creșterea și educarea copilului.

Reclama în mediul online este o soluție bună de promovare deoarece se poate opta ca afișarea reclamei să apară în funcție de targetul dorit.

Dacă considerați că serviciile sau produsele oferite de dvs. sunt adresate în special mămicilor sau copiilor, atunci puteți să ne contactați pentru a găsi o soluție de promovare eficientă cu ajutorul portalului bebelu.ro.

Tipuri de promovare:

BANNERE

Pe site-ul bebelu.ro pot fi închiriate spații publicitare în funcție de necesitățile dvs.
Bannerele pot fi site-wide (pot sa apară pe toate paginile) sau targetate (pot să apară doar în categoriile dorite sau după cuvintele dorite*)

Formatele de bannere disponibile sunt:
Branding (top 1000x150px + 2 sky-uri 120x600px)
Leaderboard (max. 960x200px)
Banner în articol (468x60px)
Banner before sidebars (max. 450x100px)
Medium rectangle sidebar 1 (300x250px)
Medium rectangle sidebar 2 (300x250px)
Skyscraper sidebar 2 (120x600px)
Banner final articol (468x60px)

Termeni și Condiții de Publicare pentru Articole SEO pe Bebelu.ro

Pentru a asigura un standard ridicat al conținutului pe platforma Bebelu.ro, te rugăm să iei în considerare și să respecți următorii Termeni și Condiții de Publicare pentru Articole SEO:

Scopul și Calitatea Articolelor:

Articolele destinate publicării pe Bebelu.ro ar trebui să ofere informații valoroase și relevante pentru audiența noastră, concentrându-se pe subiecte legate de îngrijirea bebelușilor, educație timpurie, alimentație, sănătate și dezvoltare. Calitatea conținutului este esențială; asigură-te că articolele sunt bine documentate, scrise corect gramatical și stilistic și nu conțin erori evidente.

Recomandări generale pentru articole:

Limbaj: Te rugăm să folosești un limbaj clar, coerent și accesibil pentru publicul țintă al platformei. Unicitate: Toate articolele trebuie să fie originale și să nu fie copiate sau preluate din alte surse. Te rugăm să eviți plagiatul și să asiguri că tot conținutul este creat de tine sau este utilizat în conformitate cu drepturile de autor. Lungime: Încurajăm articolele care au o lungime de cel puțin 500 de cuvinte, dar apreciem și conținutul mai extins și detaliat. Corectitudine: Este responsabilitatea autorului să se asigure că toate informațiile prezentate în articole sunt corecte, actualizate și verificate. Tematici acceptate și interdicții:

Acceptăm articole pe o gamă variată de subiecte legate de îngrijirea și dezvoltarea bebelușilor, alăptare, diversificare alimentară, jucării și activități pentru bebeluși, consiliere pentru părinți etc. Nu acceptăm articole cu conținut obscen, vulgar, abuziv, discriminatoriu sau ilegal. Respectarea legilor și reglementărilor din România este obligatorie pentru toate articolele publicate pe Bebelu.ro. Nu acceptăm articole care promovează fake news sau click bait, iar conținutul nu trebuie să fie conceput pentru a manipula sau înșela cititorii. Calitatea tehnică:

Structura: Articolele trebuie să fie bine structurate, cu titluri, subtitluri și paragrafe clare și coezive pentru o navigare ușoară și o înțelegere clară a informațiilor prezentate.

Imagini: Imaginile folosite în articole ar trebui să fie relevante pentru subiect și de înaltă calitate. Asigură-te că acestea sunt respectate în termeni de drepturi de autor și sursă. Imaginile trebuie să completeze și să îmbogățească conținutul articolului, fără a fi folosite sub forma unor bannere, reclame sau ilustrații.

Linkuri publicitare: Orice linkuri incluse în articole trebuie să fie valide și să direcționeze către conținutul specificat în articol. Evită utilizarea excesivă a linkurilor și asigură-te că acestea sunt relevante și benefice pentru cititori.

Responsabilitatea față de platformă

Autorii sunt responsabili pentru conținutul furnizat și trebuie să evite trimiterea de materiale care ar putea prejudicia platforma Bebelu.ro sau reputația acesteia. Nu se acceptă trimiterea de articole care ar putea atrage penalizări din partea motoarelor de căutare sau alte sancțiuni pentru platforma Bebelu.ro, cum ar fi încălcarea regulilor de SEO sau practicile defăimătoare. Acești termeni și condiții sunt concepuți pentru a menține integritatea și valoarea conținutului publicat pe Bebelu.ro. Prin trimiterea unui articol, ești de acord să respecți aceste reguli și să accepți responsabilitatea pentru conținutul furnizat. Echipa Bebelu.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza aceste termeni și condiții în orice moment.

ARTICOLE SEO

Realizarea unui articol de promovare (advertorial) ce va fi publicat pe Homepage la rubrica Ultimele articole, după care va fi trecut automat în categoria aferentă conținutului. Articolul va fi realizat în așa fel încât să fie corect indexat de Google pe cuvintele de interes (ex. numele firmei, ofertele sau serviciile oferite). Articolul va fi inclus într-unul din newsletterele zilnice, trimise către abonații site-ului (peste 20.000 abonați).

Articolul va rămâne online o perioadă nedeterminată și va putea fi accesat de vizitatorii site-ului accesând categoria aferentă tipului de articol dacă Termenii și Condițiile de Publicare de mai sus nu sunt încălcate.

FACEBOOK

Postarea pe pagina de Facebook a site-ului bebelu.ro a unui material tip advertorial sau banner. În funcție de mesajul transmis, materialul poate fi transmis către un număr foarte mare de persoane. Fanii site-ului sunt în principal părinți.

NEWSLETTER

Trimiterea unui newsletter personalizat cu oferta dvs. către toată baza de date cu abonați ai site-ului bebelu.ro. În funcție de mesajul transmis, newsletterul poate fi văzut de un număr mare de posibili clienți. Abonații sunt în proporție de 70% femei și 30% bărbați.

PROIECT SPECIAL

Bebelu.ro isi doreste ca la finalul campaniei, clientul sa beneficieze de rezultatele dorite. Din acest motiv, suntem deschisi la orice fel de colaboare in vederea obtinerii rezultatului dorit de dvs.

Daca optati sa colaborati cu noi pe termen lung, veti beneficia de discounturi foarte avantajoase. Cereti acum oferta completa de promovare! Scrieti-ne pe adresa:contact@bebelu.ro.