10Tips-uri pentru organizarea petrecerii de botez

Venirea pe lume a unui copil este o minune si o bucurie in orice familie si pentru asta trebuie sarbatorit ca atare!
Pentru reusita evenimentului tau alege ajutorul unei echipe formata din profesionisti care de-a lungul timpului au inteles ca atentia dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este cea mai importanta pentru ca totul sa iasa perfect. La Jubile The Ballroom iti punem la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru ca toate sa decurga ca la carte, iar tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului tau alaturi de puiul tau, de familie si prieteni.
Botezul va fi prima petrecere data pentru copil si ca orice petrecere, succesul acesteia depinde de organizare. Jubile The Ballroom iti recomanda sa ai in vedere:
1. Alegerea locatiei in functie de numarul aproximativ de invitati este probabil primul lucru de care trebuie sa se tina cont pentru petrecere. Jubile The Ballroom iti recomanda sa alegi o sala care sa nu fie nici prea mica, pentru ca invitatii sa nu stea inghesuiti, dar nici prea mare, pentru a nu creea impresia de prea putine persoane.
2. Alegerea preparatelor trebuie sa se faca in asa fel incat mancarea sa nu fie prea putina, dar nici prea multa. Meniul pentru botez cuprinde de obicei trei feluri de preparate: aperitvul, peste sau sarmale si friptura. Jubile The Ballroom te sfatuieste ca in functie de numarul de invitati si de amploarea petreceri, sa nu te incarci meniul cu mai mult de cele trei feluri recomandate. Alege in functie de preferintele tale intre peste sau sarmale. Asculta si sfatul coordonatorului locatiei unde are loc evenimentul. Acesta are mai multa experienta cu astfel de petreceri si te poate ajuta cu idei si solutii pentru un meniu optim.

3. Atunci cand faci meniul de botez, Jubile The Ballroom iti recomanda sa iei in considerare si posibilitatea ca unii dintre invitati ar putea fi vegetarieni, sa urmeze un regim alimentar (persoanele diabetice) sau alergici la anumite produse. Intereseaza-te daca ai astfel de cazuri printe invitati si pregateste pentru ei un meniu personalizat. Cu sigurata vor aprecia ca te-ai gandit la ei.

4. Daca printre invitatii la petrecerea de botez ai copii mai marisori, care totusi nu ar putea sa manance un meniu complet, Jubile The Ballroom te sfatuieste sa le pregatesti un meniu special pentru copii. O gustare si un fel principal cu mancaruri usoare si pe gustul lor sunt suficiente pentru un copil.

5. Bauturile non-alcoolice trebuie sa includa apa plata si minerala, sucuri acidulate si naturale, iar bauturile alcoolice trebuie sa fie cat mai diverse, dar neaparat potrivite cu felurile de mancare servite si cu momentele speciale. In acest sens, Jubile The Ballroom iti recomanda sa ai grija ca sampania de la inceput sa fie seaca, pentru a nu strica apetitul invitatilor, iar cea servita la tort sa fie dulce.

6. Alegerea muzicii este de asemenea foarte importanta, deoarece muzica este cea care va intretine petrecerea. Fie ca optezi pentru o trupa sau mergi cu un DJ, Jubile The Ballroom te sfatueste sa te asiguri ca playlist-ul satisface gusturile tuturor invitatilor.

7. Daca printre invitati vei avea un numar mare de copii, iar bugetul iti permite, Jubile The Ballroom iti recomanda sa iei in considerare contractarea unor animatori care sa se ocupe de invitatii micuti. Poti de asemenea sa inchiriezi cateva jucarii gonflabile unde cei mici sa se distreze. Astfel ei nu se vor plictisi repede si parintii lor se vor putea bucura de petrecere.

8. Pentru ca toti parintii isi doresc o petrecere speciala pentru puiul lor, Jubile The Ballroom iti recomanda sa alegi o tematica pentru eveniment. Pot fi mici detalii si elemete de efect sau daca timpul si bugetul iti permit, un intreg concept. Tine cont ca este o petrecere pentru copii, alege o tema potrivita celor mici, in care te regasesti.

9. Pentru o petrecere memorabila, Jubile The Ballroom iti recomanda si alte elemente si momente speciale, cum ar fi achizitionare unui candy-bar, ce va fi atat pe gustul invitatilor mici, dar si a celor mari. In mod normal, locatia care iti asigura sala si meniul de preparate iti poate recomanda variantele la care poti opta, costurile de cateva euro de persoana fiind adaugate la pachetele standard. Nu uita si de programul ursitoarelor, pentru un moment magic si incarcat de sentimente intre tine si copilul tau.

10. Nu faceti economie in ceea ce priveste echipa foto/video. Sunt momente unice in viata si mai tarziu vei regreta daca alegi `serviciile` unei rude care are o mini camera video sau un aparat foto de familie. Jubile The Ballroom te sfatueste sa alegi serviciile unei echipe profesioniste, care sa iti oferta amintiri ce le vei rememora constant, an dupa an, chiar si cand puiul tau va creste mare.

Centrele de evenimente Jubile The Ballroom din Bucuresti sunt potrivite pentru petrecerea de botez a copilasului tau. Cu un numar de 6 saloane pozitionate in zone cheie (Primaverii, Decebal, Pipera), cu suprafete de diferite dimensiuni si capacitati si cu pachete flexibile, adaptate nevoilor fiecarui client in parte, Jubile The Ballroom iti va oferi o experienta memorabilia a evenimentului tau unic. Pe lista avantajelor se mai numara  facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizate, eliminarea taxei de sala si ce a ospatarilor, bucatarii proprii, acces facil catre mijloacele de transport in comun. Coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fara cusur, iar tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului tau alaturi de puiul tau, de familie si prieteni.
199lei/pers MENIU Botez Ultra All Inclusive este oferta Jubile The Ballroom pentru 2014.
Traieste si tu experienta Jubile The Ballroom!
www.jubile.ro

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare