23 mai, ziua copilului vegetarian. Veg Fest – Saptamana vegetarienilor din Romania...

23 mai, ziua copilului vegetarian. Veg Fest – Saptamana vegetarienilor din Romania 18-24 mai 2015

0

In intervalul 18-24 mai 2015, se va desfasura Veg Fest – Saptamana vegetarienilor din Romania, eveniment organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania.  Veg Fest se va sarbatori in Bucuresti  si in principalele orase din tara, atat cu suportul expertilor in nutritie si a formatorilor de opinie, cat si cu cel al restaurantelor vegetariene si al companiilor sau micilor producatori care vand produse destinate unui stil de viata sanatos si care vor avea reduceri la produse, promotii si concursuri, toate sub umbrela Veg Fest.

Scopul evenimentului este crearea unei platforme pentru vegetarienii convinsi, pentru cei care sunt interesati de principiile si beneficiile alimentatiei vegetariene cat si pentru cei interesati de sanatate in general.

23 mai, ziua dedicatea copilului vegetarian

Sambata, 23 mai, in Bucuresti, va fi ziua dedicata parintilor si viitorilor parinti care doresc sa-si creasca copilul vegetarian.  CRISTELA GEORGESCU ne vorbeste despre Paradoxuri si paradigme in alimentatia copiilor, CIPRIAN STANCU ne explica De ce e important ca primii ani din viata copilului sa fie BIO, iar DITTA DEPNER vorbeste despre Nastere cu blandete.

Agenda completa a zilei de sambata, 23 mai:

11:00 – 13:00 Conferinta de nutritie Paradoxuri si paradigme in alimentatia copiilor cu CRISTELA GEORGESCU
13:00 – 14:00 Degustare de lapte vegetal cu ALEXANDRA DA SACCO de la Laptareasa Vegana
14:00 – 15:00 Conferinta BIO Bebe: de ce e important ca primii ani din viata sa fie BIO, cu CIPRIAN STANCU, fondator Republica BIO
15:30 – 16:00 Workshop de gatit Smoothies for a smooth birth  cu TANIA BORDIANU
16:00 – 18:00 Conferinta Nastere cu blandete cu DITTA DEPNER
Locatie: HERMITAGE SPIRITUAL HUB

VEG FEST –  Saptamana vegetarienilor din Romania este un eveniment organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania. Intrarea la evenimente este libera.

Mai multe informatii gasiti pe www.veg-fest.ro