5 moduri de a preveni gazul la bebelusi

Buriticile mici care sunt agitate nu sunt distractive pentru nimeni. Stomacul bebelusului trebuie protejat pe cat posibil pentru prevenirea gazelor.

Acestea ar putea produce micutului un mare discomfort care se poate exteriorize prin plans, agitatie sau probleme cu somnul.

Ameliorarea disconfortului lor necesita o combinatie de eforturi preventive si de tratament, in situatia in care se agraveaza starile micutului.

Iata cum poti preveni gazul la bebelusi .

Suzeta „trezeste” tractul gastro-intestinal, ceea ce poate ajuta gazul sa se miste.

Relaxare. Invatati copilul sa respire profund si faceti un masaj pe umeri. Orice tip de relaxare ii poate diminua durerea abdominala.

Faceti miscare. Daca micutul nu a invatat inca sa mearga scoateti-l la o plimbare. Miscarea va ajuta tractul intestinal sa functioneze mai bine.

Diversificati alimentatia. Daca gazele micutului sunt insotite de constipatie incercati sa ii oferiti cateva zile mese mai mult lichide sau mai moi.

Introduceti mai multe fibre. In alimentatie integrati nuci, cereale integrale fructe si legume. Fibra este un prebiotic care este utilizat de bacteriile intestinale si poate imbunatati tractul intestinal.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare