Academia de Joaca, cel mai mare eveniment dedicat învatarii prin distractie

Academia de Joaca, cel mai mare eveniment dedicat învatarii prin distractie

Academia de Joaca1 Iunie nu este doar Ziua Copilului, ci si a parintilor. E ziua cand zambetele, surprizele si timpul împartit între cei mici si cei mari devin amintiri de neuitat.

Asociatia Nonguvernamentala „Construieste viitorul” si mall Promenada îsi deschid inima si terasa pentru a reda o astfel de zi, duminica, 1 iunie, PE Promenada (pe terasa), începand cu ora 11:00, în cadrul celui mai mare eveniment din an dedicat interactiunii copil-parinte, „ACADEMIA de JOACA”.

Va fi cea mai lunga zi de învatare prin superdistractie! Copiii si parintii vor participa activ la cursurile Scolii Vesele predate de inegalabilul Profesor de Joaca, Leon Magdan, unde lectiile se vor împleti cu povestile, iar copiii si parintii vor deveni actori ai micilor scenete ad-hoc, pline de morala.

Campioana mondiala la fitness, Diana Oprea, vine sa ne pregateasca pentru o zi plina de energie, muzica, dans, magie si culoare, în care copiii si parintii vor putea „fura” cateva trucuri de la cel mai mare magician din Romania (la propriu si nu numai – 2,15m), Antonio, vor canta alaturi de copiii de la ContraPunct, vor crea propriile melodii la percutie cu cei de la Drum Cafe si Learn with music, vor participa la diverse jocuri-concursuri, se vor picta pe fata unii pe altii, se vor întrece la sporturi urbane, vor dansa si se vor scalda într-o cavalcada de culoare.

Nu vor lipsi atelierele Montessori sustinute de catre prietenii de la Kids at work – Montessori Kindergarden, care va asteapta cu numeroase jocuri pentru copiii de toate varstele, si multe-multe alte premii si surprize.

Ne aflam la a doua editie consecutiva a evenimentului Academia de Joaca si suntem bucurosi sa vedem ca atat parintii, cat si copiii raspund pozitiv la initiativa noastra de a-i aduce împreuna si a petrece cateva ore într-un mod relaxant, distractiv si educativ. Conceptul –eveniment Academia de joaca a pornit de la ideea ca joaca este în primul rand învatare, iar copiii au nevoie de modele concrete. Ce modele ar putea fi mai bune si mai apropiate decat parintii?! De aceea, încercam în cele 6 ore, ca parintii si copiii sa se joace împreuna, sa faca echipa în concursuri, sa faca schimb de roluri, sa se cunoasca mai bine unul pe celalalt si sa construiasca o relatie armonioasa atat de benefica dezvoltarii fiecaruia. Vrem ca Academia de joaca sa devina o traditie si un loc de unde te întorci acasa multumit deoarece petrecerea timpului cu copilul tau a fost un succes”a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager.

„ACADEMIA de JOACA” s-a nascut din grija deosebita pe care parintii o poarta educatiei si dezvoltarii armonioase ale copiilor lor, avand ca tema centrala învatarea prin joaca (incontestabil cea mai eficienta metoda de educare), si importanta prezentei parintelui în viata copiilor pentru a le oferi acestora un model concret.

INTRAREA este LIBERA!