Active mama networking!

[imagebrowser id=1738]Te invitam impreuna cu copilul, “burtica”, o prietena, la intalnirea Active Mama Networking, pentru a te relaxa, a interactiona cu alte mamici sau gravide si ati construi o retea “mama networking” care va avea un impact pozitiv asupra ta, a copilului, a familiei, a job-ului sau businessului tau, daca-l ai sau te gandesti la unul.

INVITATA MAMA VIP: ANDREEA CALINESCU 29 de ani – “Ador gentile, marea, dulciurile rafinate, ceaiul şi pe Lucas, baietelul meu, care ma face atat de fericita” ! Naşterea lui Lucas a adus multe schimbari în viata mea: pe langa bucuria de a fi mama, m-a derminat sa vreau sa îmi urmez pasiunile. Am renuntat la pozitia de director comercial într-o companie din domeniul electric pentru a crea genti şi accesorii, aşa luand naştere Andres Design.

Realizez de asemenea cadouri şi lumanari pentru botez personalizate, iar împreuna cu sora mea am lansat în 2013 Marilù Momenti Felici – marturii pentru nunta, botez şi evenimente festive”.

SNO – Prezentare carte pentru copii si parinti “Petruta Cea Somnoroasa”

ONG Sanatate Pentru Viata – Prezentare: Atelier Sanatate Pentru Viata: “Cusut cu Ata roz pentru mamici & copii” si Proiect Roxagraphy “Desen & Imaginatie – De la Copil la Artist !”

MAMA NETWORKING 15min

SABINA DUMINTRESCU mama si psiholog, cu un joc de interactiune pentru mame.

NETWORKING one-to-one & Discutii libere

BURSA Job-urilor ptr mamici: Specialist resurse umane

Dress code: O IMBRATISARE !

Va asteptam sa veniti alaturi de noi !

Fee participare – 30 ron, in care este inclus un ceai minunat si un cake de casa

Inscrie-te aici: 0753072902; office@activecenter.roIf

Forumular inscriere: https://docs.google.com/a/activecenter.ro/forms/d/1ipMO3CW0cRsf15pPEe6-W1aNhj7nuql9x2d6Kgpvk10/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare