Activitatile cotidiene te ajuta sa pierzi calorii

Activitatile cotidiene te ajuta sa pierzi calorii

0

activitatile-cotidiene-te-ajuta-sa-pierzi-calorii

Picture 1 of 2

Nu-i placut sa vezi ca dupa ce ai nascut, nu mai poti imbraca hainele tale preferate. Kilogramele acumulate in sarcina nu se pot da jos asa de usor, mai ales daca alaptezi si nu poti tine un regim alimentar. Poti insa sa slabesti treptat cu ajutorul treburilor zilnice, pe care le ai de rezolvat.

  • Mergi la piata o ora, pentru cumparaturi, si pierzi 180 calorii;
  • Nu ocoli aspiratorul. Daca il folosesti in toata casa timp de 45 min, scapi de 150 calorii;
  • Daca speli vasele timp de 30 min, ai mai putin cu 90 de calorii;
  • Schimba si mobila prin casa, reamenajeaza camerele din cand in cand, o jumatate de ora, si poti sa uiti de 200 de calorii;
  • Iesi cu copilul la plimbare, cu caruciorul sau pe jos. Prin acesta activitate placuta, poti pierde intr-o ora si jumatate, aproximativ 300 de calorii;

Activitatile cu copii si odihna te ajuta. Biruitoare in lupta cu kilogramele sunt si saritul coardei, insotitul copilului la scoala, mersul cu rolele, alaturi de cel mic, sau chiar cantatul la un instrument. Te scapa de calorii atat cititul de dupa-amiaza, cat si siesta, cu conditia sa se se desfasoare cel putin o ora.

Arde calorii! Miscarea te mentine in forma, intretine sistemul cardio-respirator si circulator, practic intreg organismul are de castigat. Cand faci efort, arzi caloriile, masa adipoasa a corpului se transforma in masa slaba sau muschi care consuma energie.

sursa foto: dreamresearchgroup.com si parentdish.co.uk