Adolescenta in viata unui copil…

Adolescenta in viata unui copil…

0
adolescenta (www.images4.fanpop.com)

adolescenta (www.images4.fanpop.com)Una dintre cele mai minunate perioade din viata unui om este atunci cand organismul trece de la starea de necunoastere a trupului catre aceea de dezvaluire a curiozitatii – adolescenta.

Cu toate acestea, adolescenta reuseste sa faca o trecere destul de rapida de la copilarie la maturitate, lucru pe care pe foarte multi ii tulbura si le aduce conduite anormale.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Trairile, sentimentele, starea de emotivitate pe care intregul corp se pare ca o resimte nu reprezinta decat momente fascinante pe care orice persoana isi doreste sa si le aminteasca. Adolescenta reprezinta momentul pubertatii – momentul in care menstruatia transforma tinerele in adevarate femei, precum si momentul in care baietii fac cunostinta pentru prima data cu lichidul seminal, fiind astfel capabili sa procreeze.

Chiar daca adolescenta aduce odata cu ea curiozitatea necunoasterii de pana atunci, se poate spune ca aceasta reprezinta cea mai critica perioada din viata unui om. Prietenii, colegii de clasa nu vor face altceva decat sa iti imprime sentimentul de apartenenta la viata unui grup pentru ca acesta sa reuseasca in final sa isi puna amprenta asupra vietii si conduitei tale destul de puternic.

Asa ca, fie ea prea scurta sau prea lunga, fie mai placuta sau nu, adolescenta trebuie traita din plin, frumos, cu ambitie, departe de minciuna si prejudecati.
Fara comentarii

Lasa un comentariu