Alegerea biroului scolarului

Alegerea biroului scolarului

0

copil scrieBiroul scolarului reprezinta un element esential pentru crearea unui minim de confort in timpul efectuarii temelor pentru acasa.

Alegerea biroului scolarului reprezinta una dintre cele mai importante atributii ale parintilor. Fara a face rabat de la calitate, biroul scolarului va trebui ales cu multa grija.

Prima conditie in alegerea biroului are in vedere inaltimea acestuia. Inaltimea este determinata in functie de fiecare caz particular. De aceea, pentru ca biroul sa fie potrivit scolarului este indicat sa il probati. Asezati copilul la birou si observati daca acesta se simte sau nu confortabil. Fiind in crestere, orice copil are nevoie de scaune si birou care se pot ajusta.

Scaunul potrivit pentru biroul scolarului va trebui sa ii permita copilului sa stea asezat cu picioarele in pozitie orizontala pe podea. In cazul in care acest lucru este posibil atunci trebuie sa fiti multumiti de alegerea facuta.

Diferenta de inaltime dintre scaun si birou nu va trebui sa depaseasca 20 centimetri. Picioarele si mainile vor trebui tinute in unghi de 90 de grade, precizeaza specialistilor.

La alegerea biroului scolarului trebuie sa tineti cont si de dorintele acestuia intrucat este personajul principal care va folosi aceste piese de mobilier. Un design modern ii va crea elevului placerea de a-si face temele.