Alegerea nașilor de botez moderni – Atelierele Andini

Alegerea nașilor de botez moderni – Atelierele Andini

0

Botezul este un eveniment extrem de important pentru fiecare dintre noi. Deși însemnătatea și greutatea sa au rămas aceleași până în ziua de astăzi, elementele care construiesc pasul spre creștinătate au cunoscut modificări de-a lungul timpului. Ne referim aici la componente precum trusoul de botez, lumânarea, hăinuțele sau mărturiile.

Tocmai de aceea, Atelierele Andini vin în ajutorul nașilor de botez cu produse minunate, potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Vorbim despre unul dintre cele mai mari magazine online cu articole de botez, precum trusouri de botez personalizate, hăinuțe, lumânări, invitații de botez, mărturii sau cadouri ideale pentru ziua cea mare.

Trusoul de botez – element central în ziua cea mare

Produs indispensabil la biserică, trusoul de botez se aseamănă cu un kit complet pentru bebeluș, ce conține următoarele: prosop pentru bebeluș, prosop pentru preot, pânză de mir, fașă, sticluță de mir și săpun. Adițional, trusourile mai pot conține păturici, batistuțe sau cutii de prima șuviță însă, spre deosebire de elementele menționate adineauri, acestea nu sunt obligatorii.

Atelierele Andini îți pun la dispoziție peste 232 de trusouri complete și personalizate, în modele și culori variate. Înțelegem cerințele și nevoile clienților, cât și ritmul societății în care trăim cu toții; astfel, doamnele croitor au adaptat stilurile acestora pentru a se plia pe preferințele oricui – sigur vei găsi un trusou care să se potrivească: elegant, clasic sau chiar haios.

Hăinuțele de bebe – cum să atragi atenția la botez

Botezul este o zi specială pentru părinți, nași dar și bebeluș deopotrivă. Imaginația este singurul obstacol pentru nași, așa că bebelușii se pot transforma în prinți și prințese, marinari, buburuze, contese, albinuțe sau cavaleri. Cu o selecție vastă de costumașe și rochițe, nașii pot alege cea mai potrivită variantă pentru ziua botezului. De la sine înțeles, toate hăinuțele Atelierelor Andini sunt confecționate din materiale de calitate, prietenoase cu pielea bebelușului pentru a evita orice fel de evenimente neplăcute.

Pe lângă prinți și prințese, tot mai multe botezuri au parte și de tematici tradiționale românești. Atelierele Andini pun la dispoziția tuturor și trusouri, hăinuțe, lumânări sau coșuri tradiționale, lucrate de mână și cu o atenție deosebită la detalii.

Lumânarea de botez – deschide calea spre viitor

Nu există botez fără o lumânare confecționată special pentru acest eveniment. După cum spuneam și la început, produsele au avut parte de multe schimbări și îmbunătățiri de-a lungul anilor, iar lumânările nu fac excepție. Deși lumânările clasice încă sunt populare, la modă sunt acum lumânările scurte și groase – sunt mult mai ușor de transportat, manevrat și confecționat. Partea de decorare nu are de suferit, întrucât acestea sunt accesorizate cu tull, catifea, pânză sau alte materiale asemănătoare.

Știm, meseria de naș nu este ușoară – mai ales dacă ești pentru prima oară în această postură. Tocmai de aceea, ai nevoie de un magazin online cu o echipă experimentată, care să îți explice clar ce se potrivește și ce nu, ce trebuie cumpărat și în ce moment. Alege și tu Atelierele Andini, care prin cele peste 4735 de comenzi livrate în 22 de țări au demonstrat că munca grea, determinarea și pasiunea merg mână în mână cu creativitatea.