Alegerea numelui in functie de litere si vocale

Alegerea numelui in functie de litere si vocale

0
baby_name_fred

baby_name_fred

Picture 1 of 2

Literele numelui copilului tau ii pot influenta acestuia intreaga viata. Alegerea numelui pentru copilul tau va trebui sa se faca cu multa grija de catre parinti, mai ales ca acesta ii poate influenta destinul.

Potrivit predictiilor grecilor antici, numele copilului ii poate influenta acestuia destinul pe parcursul intregii vieti. Asa ca, daca le ascultam sfaturile parintii vor trebui sa fie destul de grijulii atunci cand aleg numele pentru copilul lor.

Potrivit grecilor antici, alegerea unui nume care incepe cu literele D, E, F, M, N, O, V, W, X, predispune copilul la reactii fizice. Copiii purtatori de nume care incep cu A, H, J, Q, S, Z au la baza rationamentul logic, mentalul. Numele care incep cu B, C, K, L, T, U determina un copil emotiv, in schimb cei ale caror nume incep cu G, I, P, R sau Y  se bazeaza pe intuitia personala.

Tot grecii au in vedere interpretarea primelor vocale ale numelui copilului. In cazul in care prima vocala a numelui este:

  • A – copilul va avea o atitudine vulcanica, iritata sau chiar agresiva;
  • E – copilul a carei prima vocala este „e” se afla intotdeauna in cautarea noului;
  • I – in cazul in care „i” este prima vocala a numelui, copilul crede in intuitiile personale pe parcursul intregii vieti;
  • O – cel al carui nume are prima vocala „o” este destul de calm, reactiile sale fiind destul de lente si de bine de controlat;
  • U – in cazul in care prima vocala este „u” posesorul s-ar putea caracteriza prin un pic de falsitate.

Foto: http://www.antena3.ro / http://www.i-medic.ro

Articole similare