Alerg pentru spitalul copiilor

Alerg pentru spitalul copiilor

0

Initiatorii proiectului www.1leu.org ,  proiect ce isi propune sa stranga leu cu leu suma de 80 de milioane de RON necesara construirii primului centru medical independent din Romania de oncologie si hematologie pediatrica, anunta organizarea unui eveniment de alergare in data de 4 aprilie.

Evenimentul se va desfasura in parcul Herastrau, incepand cu orele 8:00, punctul de start fiind Rondul cu busturile fondatorilor UE de pe Aleea Trandafirilor.

Sunt invitati sa participe toti oamenii care doresc sa sprijine acest proiect, indiferent daca sunt impatimiti ai alergatului sau nu. Participarea consta intr-o donatie de minim 1 leu care poate fi facuta direct la eveniment sau intr-unul dintre conturile afisate pe pagina oficiala http://www.1leu.org/donatii/

Fiecare persoana participanta poate alerga o distanta mai mare sau mai mica in jurul lacului Herastrau, o tura de lac avand aproximativ 6 kilometri.

“Este nevoie de 80,000,000 de lei pentru a construi acest spital. Si, mai important, este nevoie de noi toti. Este nevoie ca fiecare sa contribuie cum crede si stie el mai bine.

Iar mie imi place mult sa alerg. Asa ca, alaturi de colegii mei, am hotarat sa lansam un eveniment lunar, de alergare, in beneficiul acestui proiect.”, ne-a declarat Alex Zamfir, unul dintre initiatorii proiectului.

Extra info: www.1leu.org este un proiect lansat la sfarsitul lunii februarie sub sloganul “Da-mi 1 leu, te rog! Ca sa construim un spital de copii” si isi propune ca in 3 ani sa stranga suma de 80,000,000 lei necesara construirii si dotarii la standarde de secol 21 a unui spital de oncologie si hematologie pediatrica.