Anda Adam a făcut bani și în timpul pandemiei. Și-a “tunat” BMW-ul I8 de 150.000 € – FOTO

Anda Adam a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua mașină, pe care a achiziționat-o cu aproximativ 150.000 de euro.

Împătimită a bolizilor de lux, Anda Adam a dorit să-și pună amprenta pe noua mașină pe care și-a făcut-o cadou de ziua ei. Cântăreața și-a personalizat BMW-ul i8, iar acum, cu siguranță, nu are cum să treacă neobservată în trafic.

După ce, în urmă cu aproximativ doi ani, și-a tunat Porsche-ul, vedeta a ”recidivat” și cu noua ei achiziție de lux. Pe lângă grafica senzațională, pe mașină și-au găsit locul și câteva elemente ce par să o reprezinte pe artistă. Pe portiere sunt inscripționate inițialele, iar pe capotă stă desenat un măr. Cu trimitere către ”mărul lui Adam”.

Anda Adam a făcut bani și în timpul pandemiei de COVID-19

„Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt proiect, în construcții. Construiesc niște duplexuri de vânzare și momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o afacere care încă se mișcă. Deja am vândut două și suntem în discuții și pentru următoarele două. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă”, a spus Anda Adam în cadrul emisiunii Neatza, de la Antena 1.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare