Aripioare cu glazura de miere

Aripioare cu glazura de miere

Reteta este extrem de simpla, iar prepararea la cuptor te ajuta sa eviti prajelile, pastrand acelasi gust de bine rumenit. Gustul de miere este pe placul celor mici, asa ca ai mari sanse sa repeti reteta si altadata.
Ingrediente:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

– 1 casoleta cu 8-10 bucati aripioare de pui

– 1 lingura miere

– 1 cub de unt

– 1 lingura mustar

– sare, piper, boia dulce

– hartie de copt

Cum se face:

  1. Se condimenteaza aripioarele cu sare, piper si boia dulce, apoi se asaza cu spatiu intre ele, pe o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor, la foc mediu / la 200 grade Celsius.
  2. Se lasa cca 50 minute sau pana ce sunt bine patrunse. Intre timp, se amesteca untul moale cu mierea si cu mustarul, cu ajutorul unei furculite.
  3. Cand aripioarele de pui sunt gata, se scot de la cuptor si se adauga deasupra fiecareia un strat de sos cu miere si mustar. Acest invelis catifelat si dulce se va topi imediat de la caldura si va imbraca aripioarele cu un strat aromat. Se scot si se servesc calde, cu salata.



Fara comentarii

Lasa un comentariu