Armonie in camera copiilor

Armonie in camera copiilor

0

Camera copiilor reprezinta un spatiu de crestere, in care prioritatile se schimba de la o etapa de viata la alta. Este o zona care, pe langa satisfacerea tuturor coordonatelor vitale ale existentei copilului (joaca, studiu, odihna), trebuie sa indeplineasca si imperativele confortului.

thumb_600_x_450_8011-1-library-kids-room-h460

Picture 1 of 2

De la mobilierul specific si pana la cromatica ambientala, de la tipul materialelor folosite si pana la utilitatea lor estetica si practica, totul joaca un rol important in evolutia armonioasa a copiilor.
O banala cutie sau un cos impletit din trestie, bambus sau nuiele, prevazute cu patru rotite de lemn, poate deveni locul „preferat“ de depozitare a jucariilor. Piesa in sine poate deveni la randul sau una dintre jucariile preferate, fiind usor accesibila si facil de manipulat  de la cea  mai frageda varsta.

Tot pentru cei mai mici, un model de camera continand mobilierul strict necesar realizat din lemn de fag. Predomina nuantele pastel, care, asociate cromaticii „calde“ a peretilor si dusumelei, creaza un ambient placut, confortabil, linistitor.