Asociația KinetoBebe demarează un proiect caritabil pentru a asigura 40 de burse de terapie lunar

Asociația KinetoBebe relansează proiectul caritabil #10cuIubire, prin care își dorește să strângă lunar fondurile necesare pentru asigurarea a 40 de burse de terapie pentru copii cu patologie complexă. Aceștia au vârste cuprinse între 0 și 16 ani și vor beneficia de programe de recuperare care includ kinetoterapie, psihologie și logopedie.

Proiectul #10cuIubire reunește lunar antreprenori, branduri și creatori de conținut care vor contribui la strângerea de fonduri necesare pentru asigurarea terapiilor pentru cel puțin 40 de copii în cadrul celor trei centre.

Lunar, 9 antreprenori și un creator de conținut vor primi titlul de super-erou pentru copiii-beneficiari ai programului. Participanții vor dona fie 10% din valoarea vânzărilor din perioada 1-10 ale fiecărei luni, fie 20% din impozitul pe profit al lunii anterioare. Suma minimă pe care Asociația își dorește să o strângă lunar este de 1.600 de euro.

1 din 4 copii cu vârsta sub 1 an are nevoie de kinetoterapie, arată statisticile, iar mulți dintre părinții acestor copii nu-și permit astfel de terapii. Sunt multe cauze unde este exploatată latura emoțională a celor ce donează. Noi ne-am dorit să evităm această expunere a copiilor. Tocmai de aceea, am ales o abordare diferită pentru cei care iau parte la acest proiect, oferindu-le un alt fel de proiect, în care brandurile primesc vizibilitate în fața unei audiențe relevante și active, iar copiii primesc fondurile necesare pentru a-și continua terapia, a explicat Andreea Tamaș, fundraiser al Asociației KinetoBebe.

#10cuIubire a fost inițial lansat în luna martie, însă contextul social cauzat de Covid19 a împiedicat derularea proiectului așa cum a fost acesta gândit. Asociația își propune ca începând cu luna august să fie reluat, astfel încât, cu aportul celorlalte proiecte caritabile derulate, să poată crește numărul beneficiarilor burselor de terapie.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare