Babiators protejeaza ochii copiilor

Babiators protejeaza ochii copiilor

ochelariBabiators, recent numita “ Una dintre cele mai promitatoare companii din America” de catre Forbes, este o colectie eleganta de ochelari de soare pentru bebelusi si copii, apreciata de copiii vedetelor americane ca Sarah Jessica Parker, Neil Patrick Harris, Mariah Carey, Hilary Duff.

Acesti ochelari de soare eleganti au garantie in cazul in care s-au pierdut sau rupt si sunt facuti din materiale sigure si durabile, aproape imposibil de a fi rupti – chiar si dupa ce prichindei entuziasti i-au indoit si rasucit. Oferind o protectie 100% impotriva razelor UV, misiunea ochelarilor Babiators este de a proteja ochii copiilor impotriva razelor nocive ale soarelui.

“Stim cat de important este sa aveti grija de sanatatea copilului dumneavoastra ” a declarat Carolyn Guard, co-fondator al brandului Babiators. “Am creat Babiators deoarece obiceiurile sanatoase se formeaza la o varsta frageda si am vrut sa promovam obiceiul sanatos de a purta ochelari de soare pentru a proteja ochii copiilor. Nu numai ca acesti ochelari de soare ofera protectie impotriva radiatiilor solare, dar sunt si foarte moderni, astfel incat copii iubesc sa-i poarte si parintii pot fi siguri ca au facut cea mai buna achizitie pentru copii lor.”

Retailerii agreeaza si impartasesc misiunea brandului Babiators de constientizare a necesitatii protectiei ochilor copiilor. Parintii deja inteleg importanta protejarii pielii copiilor de razele solare, dar si ochii necesita aceeasi protectie. De fapt , ochii copiilor au nevoie de o protectie mai mare decat a adultilor – un fapt putin cunoscut de cei mai multi parinti. Potrivit studiilor medicale de specialitate , “ retina delicata a unui copil absoarbe cu 70% mai multe raze UV decat un adult.” Testati pentru a satisface cele mai stricte standarde pentru ochelari de soare si produse pentru copii, Babiators sunt solutia perfecta pentru a proteja ochii celor mici impotriva razelor solare.

Disponibili intr-o gama varietate de culori moderne, Babiators sunt vanduti pe doua marimi, 0-3 ani si 3-7 ani la un pret de retail de 110 RON. Cumparatorii din intreaga lume sunt deja entuziasmati de ochelarii de soare Babiators si de garantia unica “Pierdut & Rupt” , valabila pentru un an de la cumparare si inregistrarea online a produsului. Pentru mai multe informatii privind brandul Babiators, va rugam sa vizitati www.ochelaricopii.ro .

Despre Babiators
Numita “Best New Company of 2012” de catre revista Earnshaw’s si “America’s 100 Most Promising Companies” de catre Forbes in 2014, Babiators a creat cei mai eleganti si la moda ochelari de soare pentru copii. Ochelarii de soare Babiators au ramele flexibile de cauciuc si lentile rezistente care ofera 100% protectie solara. Babiators sunt singurii ochelari de soare pentru copii care ofera garantia Pierdut & Rupt : daca ochelarii Babiators sunt pierduti sau rupti in termen de un an de la cumparare, Babiators ii va inlocui Gratis …..Garantat ! Cu rame practic indestructibile si lentile rezistente la impact si zgaraieturi, Babiators ofera protectie 100% fata de razele UVA si UVB , ajutand micutii sa fie eleganti si sa se distreze in conditii de siguranta.